A 32 éves, skót Neil Duglas igencsak meglepődött, amikor felszállt a Londonból az írországi Galwaybe induló repülőgépre, ugyanis a mellette lévő űlésre saját hasonmása váltott jegyet.

A vörös hajú, bozontos szakállú férfiaknak nem csak a szakálla, a frizurája, de még az arcvonásaik is szinte ugyan olyanok. Mintha ikertestvérek lennének. Nagy volt a vidámság a repülőn, amikor kiderült, hogy nem is ismerték azelőtt egymást. A meglepő találkozást még az is tetézte, hogy ugyanabban a hotelben foglaltak szobát.

A hihetetlen találkozást Neil Duglas meg is örökítette, és a közös szelfit megosztotta a twitteren. A fotó pillanatok alatt elterjedt a közösségi oldalon, és ekkor ismét olyan dolog történt, ami nehezen lenne hihető, ha nem lenne róla is fotó. Jelentkezett egy harmadik férfi, aki szintén ugyanúgy néz ki, mint a két másik, vidám szakállas fickó a repülőről.

CSj0bmIWIAE47lc

A három férfi nem tud róla, hogy bármilyen rokoni kapcsolat lenne közöttük. Annak az esélye pedig, hogy valakinek létezzen egy hasonmása, akihez nem fűzik rokoni szálak, igen elenyésző. Az pedig, hogy rögtön kettő is, az már az elképzelhetetlen kategória határát súrolja.

És ezt észlelted már?  Mi folyik itt? Zuhanó UFO-t videóztak Lengyelország felett...

Néhány órával később pedig igazi őrület kezdődött a twitteren. Sorra kezdtek jelentkezni a “klubba” a hasonló, pirospozsgás, bozontos vörösszakállú fickók…

CSkZr-_WUAARH08