Miután kedvenc kutyájuk kimúlt, nem tudták feldolgozni a veszteséget. Megkeresték a lehetőségét, hogy visszahozzák az életbe Dylant, a boxert. Hat hónapjukba került, de magtalálták a módját!

Hosszas kutakodás után, a klónozást végül a dél-koreai Sooam Biotech kutatóintézetben végezték elez a világ egyetlen olyan biotechnikai laboratóriuma, amely vállal efféle megbízásokat. A Dylan nevű, idén júniusban elpusztult kutyát egy izomszövetből vett DNS-minta segítségével „támasztották fel”.

A Motherboard vasárnapi cikke szerint a kutyus a múlt héten született császármetszéssel, és gazdái „valódi csodának” tartják a világrajövetelét.

A nagy eseményről a boldog kutyatartók, Laura Jacques és Richard Remde a Twitteren számoltak be:


A kutyus – mint minden újszülött kiskutya – nagyon aranyos és az első vizsgálatok szerint egészséges is. A hírek szerint a napokban Dylan második klónja is megszülethet.

És ezt észlelted már?  Utált egyedül inni, készített egy piáló robotot!

Ha láttad A Hatodik napon című, 2000-ben készült Schwarzenegger filmet, amelyben kísértetiesen hasonló módon kezdődik a cselekmény, szerintünk te is elgondolkodsz a következő lépésen… A főhős először kislánya kimúlt a kutyáját akarja klónoztatni, végül őt magát klónozzák… Mi jöhet ez után?