A NASA egyik műholdja folyamatosan figyeli a napot. A felvételeit az interneten lehet nyomon követni. Szemfüles ufóvadászok négy év alatt harmadik alkalommal figyelték meg a hihetetlen jelenséget! Legutóbb 2016 január 26-án, kedden jelent meg a furcsa objektum…

Észbontó felfedezést tettek lelkes ufóvadászok az internet segítségével: Egy gömb formájú (a Naphoz képest sötét) objektum látható a helioviewer.org oldalon közzétett Napról készült legfrissebb felvételeken. – írja a ripost.hu.

A furcsa jelenséget már több alkalommal is megfigyelték, 2012-ben 2015-ben, és most.

A Jupiter nagyságú gigantikus tárgy 2012-ben, mintha a Nap energiáját szipkázta volna. A képkockákon látszik, hogy egy görbült felület forog együtt a Nap felszínével azonos sebességgel, és egy hatalmas, több Föld méretnek megfelelő plazmaoszlop köti össze ezt az objektumot a Nap felületével. Később elszakad tőle, és eltűnik a sötétségben.

És ezt észlelted már?  Leleplezték! Ezért nem küldtünk újra embert a Holdra!

Ha csak egyszer jelent volna meg a tárgy, még könnyen meg lehetett volna magyarázni valamilyen, eddig még nem ismert fizikai jelenséggel, de az idei felvétel már a harmadik hasonló.

A 2012 március 11-i videón egy nagyjából Jupiter méretű gömb alakú objektum látható. A felvételek két nap eseményeit gyorsítva játszák le:

A következő felvétel a 2015 június 22-től 24-ig tartó időintervallumban készült a Napról. Ezen is feltűnik a titokzatos objektum:

2016 január 26-án ismét megjelent a bolygó méretű energiazabáló, ezúttal azonban a látószög miatt nem látszik az energiacsapolás nyalábja…

Számos elmélet született arról, hogy mi lehet. Hatalmas, űrben élő kozmikus parazitától kezdve, idegen energiacsapoló űrbázison át, a hírhedt Nibiru bolygóig mindet megpróbáltak belemagyarázni. Azonban kézenfekvő, hogy senki nem tudja mi ez, és valószínűleg még egy jó darabig nem is fogjuk megtudni. A tudományos szakemberek pedig mélyen hallgatanak.