Majdnem sokkot kapott az az anyuka, aki a babafigyelőn keresztül egy szellemszerű dolgot videózott le gyermeke ágya felett.

Az anyuka szerint tisztán kivehető, hogy egy másik gyermek szelleme bukkan fel az alvó kisgyerek ágyánál, és fölé hajol. Elmondása szerint eddig nem hitt a szellemekben, csak dajkamesének tartotta a róluk szóló történeteket, de mára már megváltozott a véleménye. Jade Yates a cikk alján látható felvételt megosztotta a Facebook-oldalán is.

A szellem többször is átsétál a kiságyon, tisztán látszódnak a körvonalai is, így nem lehetett például a kamera előtt lebegő szöszmösz, vagy bármi hasonló. Úgy látszott, mintha a kisgyereket figyelné, hogy alszik-e.

Az eset után az anya azonnal a gyerekszobába sietett, ahol nem látott semmi szokatlant, gyermeke pedig édesdeden aludt, mintha mi sem történt volna.

Jade Yates az ismerősei szerint szavahihető ember, így nem vonják kétségbe a videó hitelességét. Az anyuka aggódott, hogy esetleg rosszindulatú szellemről van szó, de több hozzászólásban megnyugtatták, hogy ha így lenne, már észrevette volna. A szellem alighanem jóindulatú, és talán elegendő, ha megkéri, ne zaklassa őket többé.

És ezt észlelted már?  UFO-riadó az űrállomáson: A kamerák nem hazudnak!

Hogy valóban szellem van-e a felvételen, vagy bármi más, az mi sem tudtuk eldönteni, de mindenesetre elég hátborzongató az a lebegő valami, amit láthatunk.