2015. május 21-én különleges égi fényjelenség, az úgynevezett naphalo volt megfigyelhető Mexikó több városában is. Miközben valaki vidót készített a csodás égi látványosságról, egy ufó jelent meg a felvételen.

A 6000 méteres magasságban lebegő jégkristályokon megtörő fény a szivárvány színeiben játszó fénykört rajzoltak a napkorong köré. Gustavo Fuentes egy videófelvételt készített a ritka jelenségről, de olyasmit is rögzített, amire még ő sem számított…

A férfi a mobiltelefonjával filmezte a nem mindennapi naphalo jelenséget Mexikóvárosban. Elmondása szerint eközben semmi különös nem látszott szabad szemmel. Csak később döbbent meg, amikor visszanézte a felvételt, amelyen több gömb formájú tárgy volt látható, melyek a felhők közt nagy sebességgel forogtak egy körpálya mentén. Majd néhány másodperc múlva a tárgyak hihetetlen gyorsasággal jobb oldali irányba eltűntek, mintha megneszelték volna, hogy valaki vidóra veszi őket.

És ezt észlelted már?  Rejtélyes ufó hagyta el a Föld légkörét!

A felvétel megfigyelése után még az is lehet, hogy a kis fekete objektumok egy nagyobb tárgy peremén voltak körben, vagyis egyetlen nagyobb azonosítatlan repülő tárgyról van szó.

Persze a hamisítás sincs kizárva, mert a lassításnál, ha jobban megfigyeljük furcsán megugranak a képkockák.