Újabb összeesküvés-elmélet van születőben. Több ufóvadász felfigyelt már a SOHO napfigyelő űrszonda felvételein látható furcsa objektumokra, amelyek a Nap körül bukkannak fel időről-időre. Némelyik a mi Holdunknál is nagyobb!

A SOHO egy 1995-ben elindított napfigyelő műhold, az ESA és a NASA közös programja. A Föld és a Nap közötti L1 Lagrange pontból végzi a megfigyeléseket. (Ez az a pont, ahol két égitest gravitációs ereje kiegyenlítődik és az ott tartózkodó tárgy viszonylagos nyugalomban marad.) A földi irányítást az amerikai Goddard Űrközpontból végzik. A felvételeit bárki visszanézheti dátum szerint, illetve különféle szűrőkön keresztül a helioviewer.org webhelyen.

soho_exterior-1.jpg

Ennek köszönhetően, számos, a Napról készült felvételen bukkantak a szemfüles ufóvadászok ismeretlen objektumokra csillagunk közelében. Miközben itt a Földön a tankönyvek és tudományos folyóiratok nem írnak arról, hogy bármi is keringene a Nap felszínétől szinte karnyújtásnyira. Ha mégis, a tudomány mai állása szerint el kellene égnie, vagy olvadnia, vagy a gravitációs vonzás miatt a Napba kellene zuhannia. De nem ez történik.

Bármi is a sok, fura, hatalmas objektum a Nap körül, nem kellene ott lenniük.

Az egyik legnépszerűbb elmélet szerint a felvételek bizonyítékok arra, hogy az idegenek űrhajói a Napból áramló gázokat, nehézfémeket, és energiát gyűjtenek be, ki tudja milyen céllal.

És ezt észlelted már?  Rejtélyes háromszög alakú UFO tűnt fel Amszterdam felett

Már évekkel ezelőtt is felbukkantak hasonló képek és hírek az interneten. Két orosz tudós akkor megállapította, hogy a rejtélyes objektumok nagyobbak, mint a Holdunk.