Néhány megdöbbentő fotó és videó járta be az internet közösségi oldalait. Fényes nappal, egy kamionon, ponyvával letakart hatalmas, csészealjnak tűnő tárgyat szállítottak egy amerikai autópályán.

Charlene Yazzie készítette a fotókat, amikor a 77-es főúton Holbrook közelében felbukkant előtte a furcsa konvoj. Első ránézésre csészealj alakú tárgyat szállítottak , egy kamion platóján, ponyvával alaposan beburkolva. A konvojban ráadásul fekete, sötétített ablakú kormányzati autók is voltak. Mindez ráadásul az 51-es körzettől mindössze 150 km-re.

Gondolta gyorsan készít pár fotót, mielőtt köddé válnak a járművek, mert ha ezt elmeséli valakinek, biztosan kiröhögi. Fel is rakta őket a Facebookra…

Ugyanerről a konvojról videó is készült, de azt időközben törölték… Az ufószerű tárgy tényleg hatalmas. A legtöbben arra tippeltek, hogy egy lezuhant csészealjat szállítottak éppen a hírhedt 51-es körzetbe, hogy ott tanulmányozzák.

És ezt észlelted már?  Döbbenetes bizonyítékok: Az idegenek már a Földön vannak!

Persze korántsem biztos, hogy idegen űrhajóról van szó, hiszen nem látszik mi is az. Arról nem is beszélve, ha valaki egy ufót szeretne közúton szállítani, és azt szeretné, hogy ne derüljön ki, akkor legalább úgy fedi le a ponyvával, hogy még véletlenül se legyen csészealj alakja.

A kétkedők szerint, ha annyira sem vették a fáradtságot, hogy álcázzák a szálltmányt, akkor az biztosan nem idegen űrhajó. Talán valamilyen újfajta harci jármű, vagy tesztrepülő lehetetett. Éppenséggel lehet, hogy a Northrop Grumman X 47B típusú, vadászrepülőgép méretü pilótanélküli repülőgép első prototípusát vitték tesztelésre.

Mindenesetre eléggé felcsigázta az ufóvadászok érdeklődését a furcsa szállítmány.