A legújabb technológia segítségével, a kutatók képesek voltak meghatározni a korát egy bizarr, ősi barlangrajznak Indiában, amelyen feltehetően idegen lényeket és járművüket próbálták megörökíteni őseink…

A színes festékekkel készített jeleneteken, a pálcikaemberek közt több különleges lény látható együtt egy korong alakú objektummal egy indiai barlangbanrendszerben. A festményeket, mint a vizsgálatokból kiderült, 10 000 évvel ezelőtt a barlang lakói készítették, akik feltehetően élőben láttak ilyen túlvilági lényeket.

india-cave-ufo3.jpg

A kopott falfestményeket vízzel kellett meglocsolni, hogy színei ismét élénken látszódjanak

Az indiai archeológiai hivatal az Egyesült Államokból kért fel szakembereket, hogy legyenek a segíségükre abban, hogy többet is megtudhassanak a furcsa barlangi festményekről. A nyugati kutatók kíváncsiságát természetesen egyből felkeltették a leletek, mert sok hasonlóságot véltek felfedezni a 10 ezer éves képek, és napjaink ufóészlelései között.

És ezt észlelted már?  Ezt látni kell! Földönkívülivel pofozkodott egy 80 éves hawaii-i nyugdíjas!

Szerintük a bennszülöttek, akik a festményeket készítettek, birtokában voltak annak az információnak, hogyan néztek ki ezek a fantasztikus lények, és járművük, nem csak a puszta képzeletükre hagyatkoztak alkotáskor. Ráadásul önmagukat inkább pálcikaemberkeként ábrázolták. Ebből van a legtöbb a barlangban.

Lehetséges, hogy a 10000 évvel ezelőtt, ezen a területen élt emberek tényleg találkoztak ezekkel a különös lényekkel, akiket később meg is örökítettek a barlang falán?

Tekintettel arra, hogy hasonló festmények, megtalálhatóak világszerte számos másik kultúra ábrázolásaiban is, az a feltevés miszerint az ősi idegenek, meglátogatták a Földet több ezer évvel ezelőtt, elég valószínűnek tűnik..

india-cave-ufo2.jpg

Furcsa űrjármű, vagy valamilyen misztikus törzsi szimbólum?

Az indiai barlangrendszer környékén élő bennszülöttek körében élnek még ősi történetek, amelyekek apáról-fiúra szállnak. Eszerint egykor a “rohela emberek”, vagy másnéven “a kis méretűek”, az égből érkeztek a Földre, egy kerek, repülő szerkezeten. Az idegenek kiszálltak a járművükből, a meglepett helyiek szeme láttára. Végül több embert is elfogtak és magukkal hurcoltak az égbe. Sohasem kerültek elő többé. A szemtanúk a barlang falaira festették fel a történetet, hogy az elraboltak emléke sose vesszen a feledés homályába.

India-cave-ufo1.jpg

Az idegenek: egyikük sisakban és fegyverrel a kezében…

A festményeknél használt természetes színek alig halványultak az eltelt évezredek során. Bár a fotó kedvéért meg kellett locsolni egy kis vízzel a pros falakat, hogy jól látszódjanak. A figurák arcáról különös módon hiányzik az orr és a száj is. Végtagjaikon az ujjak furcsán szétállnak. Néhány képen űrruhaszerű öltözetet is fel lehet ismerni, különös búraszerű sisakokat, illetve fegyverszerű tárgyakat, és egy űrjárművet is.

És ezt észlelted már?  Megtalálták a földönkívűliek által használt féreglyukat a Nap közelében

Vajon tényleg idegen lényeket próbáltak lefesteni, vagy csak az élénk fantáziánk játszik velünk. Az biztos, hogy nagy horderejű dologról lehetett szó, különben őseink nem vették volna a fáradtságot, hogy órákat, esetleg napokat áldozzanak arra, hogy felfessék a barlang falaira…