Egy Temzeparti építkezésen, a darukezelő szúrta ki a magasból, a hatalmas, sötét színű lényt, amint a Londont átszelő folyóban úszott… Rögtön a mobilj aután nyúlt és készített egy videót.

A darukezelő 2016 március 26-án, készítette a felvételt munka közben. Már messziről kiszúrta, hogy valami sötét folt úszik a folyón, de ahogy közelebb ért, már tudta, hogy valami különlegeset látott. A hatalmas lény egy rövid időre a felszínre is bukkant,de aztán a víz alatt folytatta útját.

Vajon léteznek bálnák,vagy delfinek a Temzében? Vagy ez valamifurcsa tengeralattjáró? – tette fel a kérdést videója alatt.

A hatalmas árnyék a víz alatt,  úgy nézett ki, mint egy óriás tengeri lény. Bármi is volt, jókorára megnőtt.

A szemtanúnak, lehet hogy igaza volt, ugyanis 2006-ban már felúszott egy hat méteres kacsacsőrű cet a belvárosig. Útja során számos sérülést szenvedett a Temzén horgonyzó hajóknak ütközve. Az állatot megpróbálták uszályon visszavinni a nyílt tengerig, de mielőtt odaértek volna, elpusztult.

És ezt észlelted már?  Egy entomológus azt állítja, hogy rovarok élnek a Marson

2009-ben pedig egy 9,5 méteres hosszúszárnyú bálna tetemét emelték ki a a Temzéből a Dartford-hídhoz közel. A hím állat az éhezés miatt pusztult el, hiszen a folyó annyira szennyezett, hogy hivatalosan is halottá nyilvánították.

20090916hosszusza2

2004-ben egy egész delfincsalád úszott fel a folyón éelelm után kutatva.

20041220delfinekl

Hogy a mostani esetben miről van szó, egyelőre még nem derült ki…