Pár napja lőtte azokat a képeket egy turista, amik lázba hozták az amerikai ufóvadászokat. Az ismeretlen repülő tárgy az Empire State Building felett lebegett. Vajon tényleg ufó volt, vagy valami más?

A férfi és a barátnője a hétvégén érkezett városnézésre New Yorkba. Ahogyan az lenni szokott, mindent lefotózott, hogy legyen majd mit nézegetni az unalmas angliai estéken az ebédlőasztalnál.

ufo-empire-state-building-new-york-1

Akkor még nem sejtette, hogy nem csak a szokásos felhőkarcolós, sárga taxis utcaképeket fogja majd hazavinni a fényképezőgépén.

Otthon egyből elő is kerültek a képek, hogy eldicsekedhessenek az ismerősöknek. Ekkor azonban az egyik fotón olyasmit vett észre, amitől megdöbbent. Valami furcsa dolog lebegett az Empire State Building felett néhány képkockán.

És ezt észlelted már?  Szabályos piramist fedeztek fel a Holdon!

ufo-empire-state-building-new-york-2

Azonnal nekiállt felnagyítani a fotókat. Ismerősei szerint biztos, hogy egy ufót sikerült lencsevégre kapnia. A képet beküldte az ufóészlelésekkel foglalkozó legnépszerűbb civil ufóvadász portálnak is (MUFON), akik szerint bizony ez egy ufó. Nyilvántartásba is vették az észlelést!

A fotó kikerült az internetre, és egyből vitát robbantott ki a tapasztalt ufóvadászok körében. Sokan gratuláltak a remek felvételhez, ami ismét leleplezte az idegenek ténykedését, mások viszont csak legyintettek, mert szerintük csak egy szatyor szállt a szélben…

ufo-empire-state-building-new-york-3

Ha alaposabban megnézzük a képeket, lehet benne valami… De mindenki döntse el maga, hogy mit lát…