Ki ne hallott volna már a rejtélyes nevadai 51-es körzetről, ahová állítólag az 1947-ben, Roswellnél lezuhant idegen űrjárművet és utasait szállították? Számos film és könyv is született a témában. A hely azóta is az ufóvadászok kedvenc célpontja, és megfigyelési területe. Egy fűszál nemrezdülhet ott, amiről ne tudnának, mégis a mai napig titokzatosság lengi körül a helyet.

Többen állítják, hogy az 51-es körzet néven elhíresült területen, földönkívüli űrhajók tárolása, (köztük az állítólag Roswellben lezuhanté is), tanulmányozása és technológiáinak megfejtése folyik, illetve korábban földönkívüli kísérleteket is végeztek. Ezeket az elképzeléseket azonban eddig senki sem tudta igazolni. Egyre csak szaporodnak a találgatások.

Az ufosightingsdaily.com főszerkesztője, Scott Waring rukkolt a napokban elő egy új elmélettel. Szerinte a körzetben egy harminc méteres ufót rejtegetnek, amit egykor hangárban tartottak, de mivel a fürkész tekintetek miatt nem mozdíthatták, az utóbbi években köré építettek egy egész létesítményt.

És ezt észlelted már?  Újabb fénylő tárgyak lebegtek Los Angeles felett

511.jpg

Mindezt Google-Earth időutazó funkciója alapján bizonygatja, ami megmutatja, hogy miként változott egy adott vidék az évtizedek során.

Az a gyanúm, hogy a Google hamarosan törli majd ezt a műholdas felvételt a térképéről. Ez a harminc méteres UFO még mindig ott van. Felhúztak köré egy létesítményt, a helységet pedig légkondicionálták, mert hűvösen kell tartaniuk – magyarázza Scott Waring, aki egy videót is közzétett arról, hogyan bukkanhatunk az UFO nyomára.

Persze mindez csak elmélet, hiszen senki sem tudja biztosan, hogy mit rejthetnek a körzet titokzatos épületei. Ám, mint tudjuk, az igazság, odaát van!