Egy látogatás Machu Picchu romvárosában, és megváltozik az életed! Főleg, ha közben még egy földönkívülit is sikerül levideóznod! Mi kellhet több egy jó nyaraláshoz? Így járt a felvételt készítő nő is… Vajon igazi a lény, vagy hatalmas átverés?

Éppen a Machu Picchu környéki sziklás hegyvidéken barangolt a mit sem sejtő nő, és pár barátja, amikor az egyik barlangnyílásban valami hajmeresztőt vettek észre. A nő szólt a többieknek, hogy maradjanak  csöndben, közben pedig a mobiljával gyorsan készített egy rövid videót.

A felvételen egy szürke bőrű, fura kinézetű lény próbál rejtőzködni a barlangnyílásban lévő szikla mögött. Bár a humanoid túl messze volt, hogy tűéles felvétel készülhessen, az ufóvadászok szerint azért a jellegzetes jegyek felfedezhetőek rajta. Csupasz, szürke test, hatalmas szemek, tar koponya… A videó még 2012-ben készült, de azóta is ezen csámcsog a fél internet…

És ezt észlelted már?  Földönkívüli lényt csaptak agyon egy orosz faluban!

Nehéz megmondani, hogy a felvételen tényleg egy földönkívüli látható-e, vagy csak egy helybéli próbált kitérni a mindenre kíváncsi turisták útjából, és a homályos felvételen pont idegen lénynek látszik a fény-árnyék játékának hatására. Esetleg egy jól sikerült átverés áldozatai lettek a szerencsétlen turisták… Mindenesetre azóta nem látták a furcsa lényt!

Ha akarjuk, elhisszük… vagy kétkedünk tovább…