Vajon a felvételen csak egy felhő van, vagy tényleg ott egy azonosítatlan repülő objektum is? Egy amatőr ufóvadász azt állítja, hogy gigantikus, emberi szem számára szinte láthatatlan gépek járőröznek a Föld légkörében. És ezt be is bizonyítja…

A felvétel készítője már többször is hallot furcsa, dörgő, zúgó hangokat az égből az amerikai Tennessee állam béli Frayser-ben, miközben az az érzése támadt, hogy egy hatalmas jármű húz felfelette a magasban. Persze semmit sem látott ártalmatlannak tűnő felhőkön kívül. Gondolta az ég dörög valahol…

Azonban az érzés nem hagyta nyugodni. A jelenséget többször is észlete. Talán az átlagosnál kifinomultabbak az érzékszervei, mert mások, akikkel beszélt erről nem tapasztaltak semmi furcsát. Inkább rá néztek gyanakodva. Az interneten is búvárkodott a jelenség magyarázata után, de a HUM-észleléseken kívül semmi kézzelfoghatót nem talált. Mindenesetre beszerzett egy kis kézi kamerát, amit mindehová magával vitt.

És ezt észlelted már?  Pánikba estek a norvégok: A NASA rakétákat lőtt és vegyi porokat szórt a sarki fénybe

Egy jó ideig nem történt semmi. Már éppen kezdte feladni a reményt, amikor egy nap ismét meghallotta a furcsa hangokat, és a hátborzongató sejtés, hogy van valami óriási száll felette az égen, ismét hatalmába kerítette. Most azt gondolhatnánk, hogy egy alapos elmeorvosi kivizsgálás ráférne a fickóra, de ő éppen ezt akarta megcáfolni.

Azonnal elővette a kamerát és alaposan végigpásztázta vele ez égboltot. Még ő is megdöbbent, amikor az egyik felhőn néhány pillanatra átsejlett egy hatalmas repülő szerkezet körvonala.

Olyan volt, mintha üvegből lett volna! A láthatatlan jármű körül kavargó felhők rajzolták ki az alakját. Ha nem sejtettem volna, hogy ott van, észre sem veszem! Alighanem valamilyen álcázó berendezéssel volt ellátva, amelynek a működést mi még nem ismerjük!

felho_ufo05

Később visszanézte a felvételt, de azon szinte semmi sem látszott a különös észlelésből. De hála a digitális technikáknak, némi sötétítéssel és kontrasztosítással, láthatóvá vált, amit ő is észlelt.

És ezt észlelted már?  Legyorsulta a vadászgépeket a rejtélyes ufó!

felho_ufo04

A legtöbb ufóhívőnek ennyi is elég volt ahhoz, hogy egyből az amerikai háttérhatalom, vagy a földönkívüliek álcázott járműveit lássák bele, amelyekkel kontroll alatt tartanak mindenkit.

felho_ufo03

Ha te sem látod elsőre a gigantikus ufót, ne ijedj meg, mi sem láttuk. Azonban a kép kontrasztosítása után tényleg előbukkan egy forma, ami némi jóindulattal akár ufó is lehet, de megeshet, hogy csak a felhők árnyéka játszott a kissé paranoid amatőr ufóvadásszal.

Forrás: dailymail.co.uk