Vajon a felvételen csak egy felhő van, vagy tényleg ott egy azonosítatlan repülő objektum is? Egy amatőr ufóvadász azt állítja, hogy gigantikus, emberi szem számára szinte láthatatlan gépek járőröznek a Föld légkörében. És ezt be is bizonyítja…

A felvétel készítője már többször is hallot furcsa, dörgő, zúgó hangokat az égből az amerikai Tennessee állam béli Frayser-ben, miközben az az érzése támadt, hogy egy hatalmas jármű húz felfelette a magasban. Persze semmit sem látott ártalmatlannak tűnő felhőkön kívül. Gondolta az ég dörög valahol…

Azonban az érzés nem hagyta nyugodni. A jelenséget többször is észlete. Talán az átlagosnál kifinomultabbak az érzékszervei, mert mások, akikkel beszélt erről nem tapasztaltak semmi furcsát. Inkább rá néztek gyanakodva. Az interneten is búvárkodott a jelenség magyarázata után, de a HUM-észleléseken kívül semmi kézzelfoghatót nem talált. Mindenesetre beszerzett egy kis kézi kamerát, amit mindehová magával vitt.

És ezt észlelted már?  Fészerben rejtőzködő földönkívüli támadt egy kislányra!

Egy jó ideig nem történt semmi. Már éppen kezdte feladni a reményt, amikor egy nap ismét meghallotta a furcsa hangokat, és a hátborzongató sejtés, hogy van valami óriási száll felette az égen, ismét hatalmába kerítette. Most azt gondolhatnánk, hogy egy alapos elmeorvosi kivizsgálás ráférne a fickóra, de ő éppen ezt akarta megcáfolni.

Azonnal elővette a kamerát és alaposan végigpásztázta vele ez égboltot. Még ő is megdöbbent, amikor az egyik felhőn néhány pillanatra átsejlett egy hatalmas repülő szerkezet körvonala.

Olyan volt, mintha üvegből lett volna! A láthatatlan jármű körül kavargó felhők rajzolták ki az alakját. Ha nem sejtettem volna, hogy ott van, észre sem veszem! Alighanem valamilyen álcázó berendezéssel volt ellátva, amelynek a működést mi még nem ismerjük!

felho_ufo05

Később visszanézte a felvételt, de azon szinte semmi sem látszott a különös észlelésből. De hála a digitális technikáknak, némi sötétítéssel és kontrasztosítással, láthatóvá vált, amit ő is észlelt.

És ezt észlelted már?  Hátborzongató pucér lényt rögzített az ablakba kitett iPad...

felho_ufo04

A legtöbb ufóhívőnek ennyi is elég volt ahhoz, hogy egyből az amerikai háttérhatalom, vagy a földönkívüliek álcázott járműveit lássák bele, amelyekkel kontroll alatt tartanak mindenkit.

felho_ufo03

Ha te sem látod elsőre a gigantikus ufót, ne ijedj meg, mi sem láttuk. Azonban a kép kontrasztosítása után tényleg előbukkan egy forma, ami némi jóindulattal akár ufó is lehet, de megeshet, hogy csak a felhők árnyéka játszott a kissé paranoid amatőr ufóvadásszal.

Forrás: dailymail.co.uk