Egy munkába igyekvő autós járművének kamerája örökítette meg a korahajnali sötétben rejtőzködő ismeretlen objetumot. A sofőr is csak egy pillanatra látta, így később alaposabban átnézte a felvételt.

Az Egyesült Államokban, Nyugat-Virginiában egy kora márciusi nap hajnalán vette fel a következő képkockákat egy autós fedélzeti kamerája az autópályán haladva…

Állítólag a sofőr is látta egy pillanatra a furcsa repülő szerkezetet, ezért is vette később alaposabban szemügyre a kamera felvételeit.

Az eredeti videón, szinte semmi sem látszik, de egy kis világosítással, hamar megtalálta, amit keresett. Egy pillanatra felbukkan a képkockákon a különös, háromszög alakú repülő tárgy, majd gyorsan tova suhan.

Ehhez hasonló ufókat már korábban is láttak, persze korántsem biztos, hogy ebben az esetben is erről van szó.

A videó hamar felkerült a Youtube-ra, ahol aztán szokás szerint kapott hideget-meleget. Néhányan egyszerű utcai lámpának gondolják a dolot, mások szerint pedig egyszerű hamisítványról van szó.

És ezt észlelted már?  Ismét lefotóztak egy hatalmas piramist a Holdon


Manapság sajnos sosem lehet biztos benne a gyanútlan szemtanú, hogy mit is látott, hiszen lassan már minden fiatal például drónokkal játszik építőkockák helyett…