Már eddig is számos felvételt láthattunk, amin éppen felszívódik egy-egy rejtélyes repülő tárgy. Azonban olyat még nem sikerült levideóznia senkinek, amin éppen megjelenik. Eddig…

Egy autó fedélzeti kamerája vett fel teljesen véletlenül egy repülő csészealjnak kinéző tárgyat, ami hirtelen előbukkant a semmiből. A kamera az útra volt irányítva, az ufó pedig a kép jobb szélén bukkant fel a fák felett.

Első pillantásra olyan, mintha éppen lekapcsolták volna az álcázóberendezést. Hasonló, szinte láthatatlan idegen járműveket már korábban is észleltek a szemtanúk a világ számos pontján. Azonban alaposabban szemügyre véve a felvételt, látható, hogy a tárgy inkább a távolból érkezik. Ahogy hihetetlen sebességgel közeledik, úgy lesz egyre nagyobb néhány szempillantás alatt, majd a fák felett megáll.

És ezt észlelted már?  Felbukkant a 114 éve eltűnt szellemhajó a Michigan-tavon

A hitetlenkedők szerint, bár úgy tűnik, a kamera valóban egy ufót vett fel, de nem zárhatjó ki annak a lehetősége sem, hogy éppen egy esőcsepp hullott az autó szélvédőjére, amit a menetszél lapított ki.