Ha azt mondjuk, földönkívüli lény, pont ilyenre fogsz gondolni: nagy feje van, hatalmas szemei és szürke bőre. Egy ilyet kaptak lencsevégre egy kaliforniai útszélen, a bokrok közt bujkálva.

Ugye feltűnt, ha ufót, esetleg földönkívüli lényt filmez valaki, törvényszerűen remeg a kép, elmosódott a felvétel, vagy olyan messze van, hogy csak kis jóindulattal lehet felismerni benne bármit is.

Ezúttal azonban pont minden látszik, aminek kell. A története állítólag a következő: A felvételt egy férfi készítette, amikor hazafelé tartott autójával, alkonyatkor Kalifornia egyik félreeső mellékútján. Egyszer csak megpillantott valami furcsát az útszéli fák közt. Először medvének hitte, de ahogy másodszor jobban megnézte, meghűlt az ereiben a vér.

Egy hatalmas fejű, szürke lény bujkált az aljnövényzetben.

Azonnal félreállt, és mobiljával filmezni kezdte a bokrok közt rejtőzködő különös teremtményt. Egészen biztos volt benne, hogy földönkívülit, egy úgynevezett “kis szürkét” látott. A felvételt aztán feltöltötte egy videómegosztó oldalra, ahonnan vírusszerűen terjedni kezdett az interneten.

És ezt észlelted már?  Ismét csődöt mondott a földönkívüliek álcázó technikája

Hogy valódi-e a lény, vagy csak egy mókás kedvű tinédzser öltözött be egy gagyi, kattintásvadász videó kedvéért, mindenki döntse el maga…