Japánban 7,3-as, Ecuádorban pedig 7,8-as erősségű földrengés pusztított a napokban. A két katasztrófa sújtotta helyet azonban nem csak ez köti össze, hanem az is, hogy mindkét helyszínen furcsa dolgokat észleltek a rengések előtt, és után.

A 41 áldozatot követelő japán földrengés után, az egyik kisebb városban, Fukuokában, ahol csak mérsékelt károk keletkeztek, rejtélyes hab borította el az utcákat. A lakók amellett, hogy rettegtek a folyamatos útórengésektől, a szinte térdig érő habot is el kellett viselniük.

Szakértők szerint alighanem elrepedhetett egy földalatti vízvezeték. Azonban szinte mindenki látott már csőtörést, és általában az nem jár ilyesmivel. Sokan úgy hiszik, közvetlenül köze lehet a földrengéshez, hiszen már másutt is észleltek hasonló különös habzást. A hivatalos szervek csak a rend és az infrastruktúra helyreállítása után fognak egy kutatócsoportot ráállítani a különös jelenség okának kiderítésére.

És ezt észlelted már?  Újabb féreglyuk nyílt? Rejtélyesen villódzó fényeket észleltek New Jersey felett...

A földrengésekhez egyébként számos furcsa kísérő jelenség is társul, például úgynevezett földrengésfények, fénygömbök, szivárványszínű felhők az égen, tömegesen menekülő állatok, vagy borzalmas hanghatások.

napi ufo szecsuan

A 2008. május 12-i szecsuani földrengés előtt 30 perccel fotózták ezeket a furcsa felhőket

Ecuádorban, ahol legkevesebb 350-en haltak meg a brutális erejű földlökések következtében, a rengések előtt különös tűzgolyót észlelt számos szemtanú az égen átszáguldani. Illetve különös fényejelenségek is felbukkantak az éjszakában.

Többen meg is osztották a Facebookon, illetve a Twitteren a jelenségekről készült videójukat. Sokan kételkednek benne, hogy csak véletlen egybeesésekről van szó.

Földrengéskutató szakemberek már 2012-ben figyelmeztették a világot, hogy a Csendes-óceán partjain végigfutó széles, sávszerű Tűzgyűrű törésvonal, ahol a földrengések 90%-a és a vulkánkitörések 75%-a történik, lassan ébredezik.

És ezt észlelted már?  Az űrállomás kamerája felvette: Újabb különös tárgy hagyta el a Földet!

napi ufo tuzgyuru

A mostani brutális erősségű rengések, könnyen lehet, hogy egy közelgő szuper erejű földrengés előhírnökei. Csak remélni tudjuk, hogy túloznak…