Az a felvétel borzolta fel a kedélyeket a közösségi oldalakon, amelyen egy kisbaba hátborzongatóan egyensúlyoz a járóka keskeny korlátján az éjszaka közepén. De ez még csak a kezdet…

Egy éjjellátó babafigyelő-kamera vette fel azt a jelenetet, ami világszerte hatalmas megrökönyödést váltott ki a kisgyerekes anyukákból. A felvételen egy kiságyban fekvő baba hirtelen felébred az éjszaka közepén. Miközben kétségbeesetten sír édesanyja után, felhúzza magát a korlátra, ami már magában is elég hátborzongató.

Ami ezután következik, szinte a lehetetlennel határos, ugyanis a kisded feláll a kiságy pár centi széles korlátjára, és ott egyensúlyoz mozdulatlanul másodperceken keresztül, mielőtt visszaesne az ágyba. Az, hogy egyes kisbabáknak lehet ilyen fejlett egyensúlyérzéke, talán még elfogadható, na de hajnali kettőkor, ráadásul sötétben?

És ezt észlelted már?  Földönkívüli landolásba futottak bele a lengyel kirándulók

Az eredeti videót már 2,6 millióan látták a Youtube-on, és hatalmas kommentlavinát indított el.

Aki látta a videót, és kisgyermeke van, elborzadt tőle. Sokan megkérdőjelezik a felvétel hitelességét, mások paranormális aktivitást látnak bele. Egyes vélemények szerint egy kóbor szellem szállhatta meg a kisbabát, mások viszont úgy gondolják, hogy akkor sem tudna felmászni a korlátra, mert fizikailag egyszerűen nem képes rá. Inkább egy láthatatlan kísértet emeli fel magához, és tartja a korláton egy ideig.

És ez még semmi, ugyanis a videónak van egy második része, amiről már kevesebben tudnak. Ez az esés utáni perceket mutatja be, ahol a kisbaba ismét felkapaszkodik a korlátra! De ezúttal hatalmas esés lesz a vége…

Az anyuka is szemtanúja volt a különös jelenetnek. De szinte teljesen lebénult a rémülettől. Amikor a pici végül kiesett az ágyból, csak akkor volt képes beszaladni a szobába. Szerencsére a babának semmi baja nem lett az ijedtségen kívül.

És ezt észlelted már?  Különös videó az 51-es körzetből: ufót, vagy kémrepülőt teszteltek?

Hogy mi történhetett valójában a babával az éjszaka közepén, senki sem tudja… talán rosszat álmodhatott, és ez adott neki emberfeletti erőt…?