Pár napja került fel az internetre az a különös felvétel, ami szerint az egyik legnagyobb amerikai nemzeti park területére egy megrongálódott, azonosítatlan repülő objektum, vagyis ufó zuhant. Talán kilőtték…

Legalábbis az elmondások alapján, mert az április 18-i felvételen csak egy több száz kilométer hosszú füstcsíkot láthatunk végig az égen. Ufóvadászok szerint ha igaz az állítás, talán van némi esély rá, hogy megtalálja valaki az idegen jármű roncsait, a nagyjából 9000 négyzetkilométer nagyságú, főleg gejzírjeiről, hőforrásairól és szunnyadó szupervulkánjáról híres nemzeti parkban.

Hogy mitől füstölt az idegen jármű, arra is felállítottak egy elméletet. Találatot kapott… Némelyek szerint több földönkívüli faj is rejtőzködik bolygónkon, és mostanában nem éppen barátságos a viszonyuk egymással.

És ezt észlelted már?  Álcázott UFO-t videóztak egy hőkamerával Bukarest felett

Egy korábbi felvételen már észleltek egy incidenst. Az ISS űrállomás kamerája vette fel, amint a Föld légköréből menekülő ismeretlen űrjármű után lőttek a Földről egy olyan hatalmas energiasugárral, amit a földi technikával nem lehet előállítani….

Más, prózaibb feltételezés szerint talán csak egy, a légkörben felhevült meteorit húzta a különös füstcsíkot az éjszaka, és az sem biztos, hogy becsapódott. Arról azért tudnánk…

A szkeptikusok viszont mosolyogva csóválják a fejüket a felvételek láttán, mert szerintük csak egy egyszerű kondenzcsíkról van szó, a felkelő nap által megvilágítva.

Persze ha ez az állítás állja meg a helyét, akkor viszont igencsak masszív kondenzcsík, ami inkább a chemtrail (vegyi csík) teória hívőiben kelti fel az érdeklődést. Vajon miért szórják vegyi anyagokkal Amerika legnagyobb, szunnyadó szupervulkánját?

És ezt észlelted már?  Bigfoot játszott az erdei ösvényt figyelő rendőrségi kamerával

Akármi is okozta a hatalmas füstcsíkot a Yellowstone felett, repülő, meteor vagy ufó, lássuk be, ekkorát ritkán lát az ember… természeti videónak szép, ufóészlelésnek gyenge!