Nemrégiben jelentkezett az egyik legnépszerűbb ufóészlelésekkel foglalkozó portál szerkesztőjénél valaki, akinek egy különös lény tartósított teteme van a tulajdonában. Vajon tényleg földönkívüli, vagy csak egy földi élőlény mutációja?

Ha Csernobilban találták volna, még minden érthető lenne. Azonban a különös lény Arizónában bukkant fel. Bár ott is sok veszély leselkedik, de olyan szintű radioaktív sugárzás nincs, mint az 1986-os atomerőmű baleset környékén.

Scott C. Waring szerint a lény úgy néz ki, mint egy ember-állat hibrid. Különféle nyúlványok láthatóak rajta, és semmihez sem hasonlít, amit ismer. Azt azonban még ő is meg tudta állapítani, hogy egy újszülött, vagy abortált lényről van szó. Fejtegetései szerint alighanem egy rosszul sikerült genetikai manipuláció végterméke a torz lény.

És ezt észlelted már?  Rusnya tengeri szörny akadt horogra Japánban

A különös lényre egy amerikai szörnyszülöttekre specializálódott cirkusz munkatársa hívta fel a figyelmét. Aki el is mesélte a tetem történetét:

“Egy férfi vette fel velem a kapcsolatot, aki azt állította, hogy egy nagyon furcsa lényt talált a kerjében. Azt mondta, olyan, mintha kopoltyúi lennének a feje alatt, illetve egy csáp nő ki a fejéből, mint egy antenna. Első hallásra átverésnek tűnt az egész. Mindenki tudja, hogy a Venice Beach Freakshow, ahol dolgozom, emberi “szörnyszülöttekkel”  sokkolja a népet. (Ez egyfajta cirkuszi showműsor, bizarr, különleges, nem mindennapi torzulásokkal született emberekkel… törpékkel, óriásokkal, sziámi ikrekkel, szakállas nővel… Amerikában ennek nagy hagyománya van…) Gondoltam valaki csak meg akar szivatni… Közöltem a férfival, hogy küldjön fotókat a lényről. Ezzel le is zártam a beszélgetést. Persze hetekig nem jött semmi.”

És ezt észlelted már?  Igaz lenne? Megkövült dinoszaurusz tojás a Marson?

“Aztán egy nap csöngetett a postás, és egy csomagot hozott, személyesen nekem címezve. Amikor kibontottam, megállt bennem az ütő. Ott volt benne a férfi által leírt lény, egy befőttes üvegben, alkohollal tartósítva… Ilyet még sosem láttam!”

A lényről videó is készült, amin tényleg nem tudni első látásra, hogy miféle szerzet lehet.

Aki látta a felvételt, első pillantásra földönkívüli lényre tippelt, de akadt, de mások szerint csak egy eltorzult, vagy mutálódott elefánt magzatot láthatunk. Tény, hogy nem sokaknak adatik meg, hogy elefánt embrióval találkozzanak, így még az is megeshet, hogy valóban ezzel van dolgunk.

Ha ez igaz, akkor viszont tényleg megtréfálták a szörnygyűjtőt! De az is lehet, hogy csak a szörnycirkusz próbált ilyen módon némi reklámhoz jutni?

És ezt észlelted már?  Tizenkétezer méter magasból, felülről videóztak le egy UFO-t

Mindenesetre a YouTube-on a videó alatt megtalálható a szörnycirkusz címe, így aki akarja, akár személyesen is szemügyre veheti a különös teremtményt…