Bár a videót felvevő szemtanú egyértelműen kijelentette a YouTube-on, hogy szerinte nem idegenek űrhajójáról van szó, de mégiscsak ufót videózott!

Az UFO szó pontos jelentés Undefined Flying Object, vagyis azonosítatlan repülő tárgy. Így ebbe a fogalomba nagyon sok minden belefér. Többek közt földönkívüliek űrhajói, de egy elszabadult hőlégballon is, amiről senki sem tud semmit. Így a szkeptikus ufóvideósnak talán igaza lehet.

Kaliforniában, Pasadena városában sikerült iPhone-jával felvennie az égen haladó, fényes, gömb alakú tárgyat egy szerencsés szemtanúnak. Az ufó először egyenletesen haladt, majd hirtelen irányt válott. Ráadásul olyan szögben, amire egy repülőgép nem lenne képes, így biztosan nem az volt. Érdekes módon, nem messze éppen egy repülőgép is áthúzott az égen, és azt is felkerült a videóra, így a különbség szemmel látható.

És ezt észlelted már?  Viharfelhőkkel álcázták magukat az ufók, de lebuktak!

A felvétel hirtelen ér véget, mert a tulajdonosa szerint egész egyszerűen elfogyott a telefon memóriája… Vajon mi lehet a különös objektum? Egy meteorológiai ballon? Űrhajó? Drón? Van netán mégiscsak idegen lények járműve? Ilyen kérdések mindenkiben felmerülnek, ha ilyesmit lát, de válasz csak legritkább esetben érkezik…