Két brit turista vette filmre teljesen véletlenül a dzsungelben nézelődő földönkívülit. Az idegen lény nem zavartatta magát attól, hogy a közelében éppen riportot készítenek a helyi gyerekekkel, ráérősen ácsorgott egy fa mellett, miközben nem messze tőle valami hipnotikus fénnyel világított a sűrűben. Talán a földönkívüliek is éppen felvételt készítettek?

Mike Cohen paranormális kutató miután hallott a felvételről, megszerezte azt, és alaposan elemezte. A film az Amazonas, Mamaus régiójában, egy őserdei faluban készült. A beszélgetés közben a háttérben furcsa dolgokat látni.

Egyrészt egy különös fényt a bokrok közt, másrészt kicsit odébb egy, szürke színű földönkívüli lényt, mely úgy néz ki, mint ahogyan az a köztudatban is él. Nagy, tar koponya, hatalmas fekete szemek és keskeny, kicsi áll. – a videót még a The Sun is lehozta weboldalán 2011-ben.

És ezt észlelted már?  A kiságy korlátján egyensúlyozott a kisbaba az éjszaka közepén

Cohen szerint könnyen lehet, hogy ez egy olyan bizonyíték, ami alátámasztja a földönkívüliek jelenlétét a Földön. Brazíliában amúgy is igen heves ufótevékenység zajlik évtizedek óta. Alighanem a régió biológiai sokfélesége miatt, amit a földönkívüliek előszeretettel tanulmányoznak. Illetve a hatalmas háborítatlan vadon remek hely a bázisaik kialakításához.

brazil-idegen-3.jpg (1)

“Ez a felvétel nagyon meggyőző! Nehéz lenne megcáfolni!”

A kutató szerint az idegen lények jelenlétével a brazil kormány is évtizedek óta tisztában van. Kiszivárgott információk szerint létezik egy titkos akta, ami az úgynevezett Prato (Plate) művelet eredményeit tartalmazza.

1977-ben igen aktív ufótevékenységet figyeltek meg a brazil Colares közelében. Állítólag az idegenek még sugárfegyvereiket is bevetették, és több embert megöltek, vagy elraboltak. Számos állatcsonkítást, és kísérteties fénygömböket is észleltek. Ráadásul az elrabolt emberek vérét is megcsapolták. Az eseteknek több száz tanúja és áldozata is volt. Számos kisebb falu teljesen elnéptelenedett. A helyiek végül a légierőtől kértek segítséget…

És ezt észlelted már?  Földönkívüli mini-drónokkal figyelnek minket az idegenek

brazil elrablas napiufo

A hadsereg 1977 és 1978 között vizsgálódott a környéken. Több ezer fotót és tanúvallomást gyűjtöttek be a földönkívüli tevékenységekről. Érdekes módon mindössze négy hónap alatt helyreállt a környék rendje. Hogy ez minek köszönhető, akkor nem derült ki. A brazil kormány próbálta eltusolni az incidenseket. A bizonyítékokat titkosították.

colares-ufo.jpg

Alighanem sikerült megállapodást kötni az idegenekkel, hogy hagyják békén a helyieket, cserébe ők sem kíváncsiskodnak az után, hogy mit csinálnak az őserdőben…

Talán éppen az egyik földönkívüli kutatót sikerült a turistáknak lencse végre kapniuk munka közben…

A vizsgálatot vezető katonatiszt, Hollanda kapitány 1997-ben végül furcsa módon, saját nadrágszíjára akasztotta fel magát, miután interjút adott egy Ufókkal foglalkozó magazinnak a húsz évvel korábbi kutatásról és az idegenekről.