Újabb videó borzolja az kedélyeket az interneten: Május elején két kiránduló a Lengyelországi Bialowieza erdőségben olyasmibe futott bele, amit eddig legfeljebb csak a fantasztikus filmekben láttak…

Állítólag két kiránduló a Lengyelország és Fehéroroszország határán elterülő, Európa egyik legősibb erdejében túrázott, ami még a jobb fajta horrorfilmekben is remek háttérnek szolgálhatna. Túrájuk során videókat készítettek a hátborzongató helyről, amikor egy hatalmas idegen űrhajóba futottak bele. A gépezet a fák közt hevert, és szinte alig lehetett megkülönböztetni a környezetétől… ekkor a bokrok közül váratlanul egy ismeretlen lény bukkant elő. A szürke földönkívüli pont úgy festett, mint ahogyan azt a filmekben is láthatjuk. Nagy fej, hatalmas szemek, satnya test. Éppen a környéket vizsgálta, majd előbukkant a társa is. A túrázók elrejtőztek egy jókora kidőlt fa mögé, onnan vették fel a bizarr jelenetet.

És ezt észlelted már?  500 éves festmény bizonyítja, hogy a középkorban is láttak ufókat 

Valószínűleg nemrég szállhattak le, és éppen a terepet mérték fel. A két megdöbbent kiránduló több lényt is felvett, amint azok az erdőt vizsgálgatják. A járművükön alighanem egyfajta álcázás lehetett, ami messziről szinte felismerhetetlenné tette, de közelről tisztán látszik, hogy nem az erdő része…

Az elképesztő videó olyan jó minőségű, hogy az ufóvadászok is kétkedésüknek adtak hangot vele kapcsolatban. Sokan csak számítógépes animációnak gondolják. Persze ha homályos lenne, vagy a kép erősen remegne és nem látszana semmi tisztán, rögtön valódinak gondolnák. Sajnos a legtöbb emberben az a kép alakult ki az ufó, és földönkívüli videókkal kapcsolatban, hogy minél rosszabb minőségű, és minél kevesebb  látszik rajta, annál valószínűbb, hogy valódi. Bár a videót közzétevő YouTube csatorna az ufóvadászok közt is inkább a nevetség tágyát képezi a naponta megjelenő szenzációshajhász kamu videóival.

Szakértők azonban felhívják a figyelmet arra, hogy manapság már olyan mennyiségű hamisítvány került fel az internetre, hogy ha valaki tényleg igazi földönkívülit videózna HD minőségben, azt már senki sem hinné el… Lehet, hogy a titkos, földönkívüliekkel szövetkezett csoportoknak pont ez a célja? Elárasztják kamu videókkal az internetet, így téve nevetségessé az igazi észlelésekről készült felvételeket! Vajon miről próbálják elterelni az emberek figyelmét?

Akár igazi a film, akár hamisítvány, az biztos, hogy hátborzongatóan jól sikerült…