Egy hátborzongató felvétel terjed az interneten, amin egy azonosítatlan repülő tárgy egyszerűen bekebelezi a dupla rotoros katonai szállítóhelikoptert az utasaival együtt, majd elszáguld…

A videón látható, amint egy fénylő repülő tárgy úgy kezd körözni  a dupla rotoros szállítóhelikopter körül, mint egy ragadozó madár: hirtelen rárepül áldozatára, és egyszerűen elnyeli. Az ufóvadászok is csak találgatnak, hogy mi történhetett. Egyértelmű, hogy a helikopter nem került az ufó belsejébe, mivel az nagyjából ugyanakkora volt. Alighanem egyfajta teleportációnak lehettünk szemtanúi.

A helikopter minden bizonnyal egy jóval hatalmasabb ufóanyahajóra került. Hogy ott mit csinálnak vele, rejtély. Aligha tanulmányozás céljából fogták el, mert a jármű technológiái a földönkívüliek számára elavultnak számítanak.

És ezt észlelted már?  Felizzott a villámcsapástól a viharfelhőből előszáguldó UFO

A helikopter a formája alapján egy CH–47 Chinook, amit a hatvanas években fejlesztettek ki, és főleg az amerikai hadsereg használja azóta is. Hossza 30 méter.

Egyéb magyarázat híján azt feltételezik, hogy egy olyan személy vagy tárgy lehetett a légi járművön, akire vagy amire a földönkívülieknek szükségük volt. És egyszerűbbnek tűnt az egész helikoptert befogni, mint az üldözéssel vacakolni.

A H-47 Chinook típusú helikoptert az amerika hadsereg használj a a htvanas évek óta... (Fotó: U.S. Army/Sgt. William Tremblay)

A H-47 Chinook típusú helikoptert az amerikai hadsereg használja a hatvanas évek óta… (Fotó: U.S. Army/Sgt. William Tremblay)

Ilyen helikopterekbe akár egy lezuhant kisebb repülő csészealj roncsai is és utasai is beférnek, ráadásul sokkal praktikusabb is légi úton szállítani az ilyen különleges maradványokat, mert így elkerülhetőek a kíváncsi tekintetek.

A napiufo.hu szerint mindezek csak feltételezések, hiszen manapság már nem lehetünk biztosak abban sem, amit látunk. Főleg, ha egy kétes eredetű, homályos videóról van szó. Könnyen lehet, hogy csak egy unatkozó 3D animációs szakember kreált egy ufóvideót…