Világszerte ismeretesek az ufológus körökben olyan különös beszámolók, amelyek arról szólnak, hogy földönkívüliek termékenyítettek meg földi nőket. Eddig azonban senki nem látta a megszületett hibrid lényeket… Mutatunk egyet!

Sok elképesztő történet kering az interneten földönkívüli lények által elrabolt, és bizarr vizsgálatoknak alávetett emberekről. Ezeken belül is a leghátborzongatóbb, amikor az elhurcolt nőkbe megtermékenyített petesejtet ültettek, vagy éppen akaratuk ellenére “természetes” úton ejtették teherbe őket.

Igaz, eddig még senki sem látott ilyen félig földönkívüli, félig ember hibrid gyereket megszületni. Ha mégis történt ilyen szülés, az biztos, hogy a megfelelő szervek gondosan eltüntették minden nyomát.

A legtöbb esetben azonban a terhesség egy korai fázisában ismét meglátogatták az áldozatokat az idegenek, és kivették a még épphogy fejlődni kezdő magzatokat az anyaméhből.

Az emberi anya csak egyfajta “keltetőgépnek” kellett nekik. Az elméletek szerint a hibrid magzatokat ezután mesterséges körülmények közt hagyják tovább fejlődni. Majd úgy nevelik, mintha közülük való lenne…

És ezt észlelted már?  Rejélyes zöld fényeket észleltek a világ több pontján is!

Számos ilyen beszámoló kering a világban, egyik hátborzongatóbb a másiknál. Némelyik esetben a földönkívüliek megengedték az anyának, hogy megnézze gyermekét, aki már cseperedőfélben volt. 

Tehetséges szakemberek az X Látogatók című 1995-ös filmhez készítettek egy ufó-csecsemőt. Az elképzelések szerint így nézhet ki egy hibrid kisbaba: