A NASA ugyan nem jelentette be, hogy nyomát találta volna az életnek a Marson, mégis mindúntalan felbukkannak az erre utaló jelek a Curiosity rover fotóin…

Az ufosightingsdaily.com önjelönt ufológus szakértője néhány olyan képet talált a NASA nyilvános adatbázisában, (amihez egyébként bárki hozzáférhet az interneten), amelyek talán bizonyítják, hogy mégis lehet valamiféle élet a vörös bolygón. A képek készítési ideje marsi idő szerint 1369. Sol, földi idő szerint 2016 június 13.

A két fotó 18 perc eltéréssel készült, egy a talajon látható földtúrásra irányított kamerával. A kis kupacot a marsjáró robotkarja készítette, mintavétel céljából. Az elsőn semmi különös nem látszik a kupacon kívül. A másodikon már valami hosszúkás, hernyószerű lény látható a kupac tetején, ami mintha a kupacból bújt volna elő…

És ezt észlelted már?  Földönkívüli mini-drónokkal figyelnek minket az idegenek

Vajon a NASA munkatársai miért nem vették észre? Miért félnek bevallani, hogy létezik élet a Marson? Miért nem reagálnak ezekre a felfedezésekre?

Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket tesz fel az ufóportál szerkesztője. Alighanem tisztában van vele, hogy sosem fog válasz kapni réájuk. Legalábbis nem olyat, amilyet szeretne. Egyébként nem ez az első eset, hogy olyan fotókat fedeztek fel a fanatikus ufóvadászok a NASA archívumában, amin hasonló érdekes dolgok láthatóak.

A fotók eredetijét itt tekintheted meg: 1. kép, 2. kép