A NASA alighanem kellemetlen helyzetbe kerülne, ha kiderülne, hogy tényleg igaz a hír. De már az is érdekes, hogy egyáltalán szóba került a dolog.

Amatőr kutatók szerint már réges-régen bázisokat építettünk a Holdra. Hogy az amerikaiak voltak-e, az oroszok, a kínaiak, esetleg a nácik az még kérdéses. Mindegyik elméletnek vannak követői. Viszont az ténynek tűnik, hogy olyan objektumok figyelhetőek meg égi kísérőnk felszínén, amelyeknek nem kellene ott lenniük. Ráadásul környezetükben időről-időre feltűnnek kisebb tárgyak is…

Ezek a szerkezetek túlságosan szabályosak, és igencsak eltér kinézetük a holdi sziklákétől. Valószínűleg nem elhagyatott bázisokról van szó, hiszen a fürkész tekintetek aktív használat nyomait is észrevették. Állítólag három féle bázistípust figyeltek meg.

Az első a fekete színű, nem refletív felszínű, sokszor szabálytalan alakú létesítmények. Alighanem ezek a bázisok központi épületei, és sötét színük miatt elnyelik a Nap melegének egy részét… A második típus kicsi és fehér, fényes kerámiaszerű felszínnel. Általában kerek, vagy téglalap alaprajzúak, talán egyfajta raktárak, vagy gépek üzemelnek bennük. A harmadik csoport az apró, szürke fémszerkezetek. Gyakran a fekete építmények közelében fedezhetőek fel. Járművek, gépek vagy szállítmány lehet.

És ezt észlelted már?  Ez most komoly? Valaki elhagyta a cipőjét a Marson

A különös építményeket a NASA, Lunar Orbiter műholdja által, a Holdról készített fotókon fedezték fel amatőr kutatók, a Tycho kráterben.

Az ufológusok szerint a NASA nem veszi a fáradtságot, hogy alaposabban megvizsgálja saját fotóit, hiszen a nagy volumenű, emberes Mars-expedíció leköti szinte minden energiájukat.

Egyes elméletek szerint már léteznek olyan fejlett hajtőművel rendelkező űrhajók, amelyekkel 5 perc alatt elérhetjük a Holdat, a Marsra pedig mindössze fél óra az út. Persze ezzel a technológiával nem a NASA rendelkezik, hanem titkos társaságok, amelyeknek több multimilliárdos is tagja, így nincsenek anyagi akadályai a fejlesztéseknek, mint az űrhivatalnál, vagy a hadseregnél. Titokban, szinte menetrendszerűen járnak űrhajók Naprendszerünk több bolygójára is. Nem csoda hát, hogy bázisokat építettek ki a Holdon a Vénuszon, és a Marson is.

És ezt észlelted már?  Megőrült az ufológus: Halott marslakót fedezett fel, óriási fehér pénisszel

Talán ez magyarázatot adhat a egyre növekvő UFO-észlelésekre is a világűrben!

Persze mindezek csak feltételezések, amit önjelölt kutatók találtak ki, hogy megmagyarázhassák azt a rengeteg anomáliát, amelyeket a műholdak és űrszondák fotóin fedeztek fel. Szakemberek szerint viszont, a rendelkezésünkre álló tudással valóban megvalósítható lenne mindez, csupán csak egyetlen akadálya van a dolognak, a pénz!

Hogy mit mond erre a NASA? Biztos kitalálod!