Egy újabb hátborzongató összeesküvés-elmélet bukkant fel a svájci nagy hadronütköztetővel kapcsolatban. A tudósok tagadnak, a környék lakói rettegnek… az időjárás pedig megbolondult!

A legújabb összeesküvés-elmélet szerint a hadronütköztetővel nem csak a nagyközönség által ismertetett kérdésekre keresik a válaszokat, hanem titokban a párhuzamos univerzumokba vezető átjárókat is próbálják megtalálni a CERN tudósai.

Cl-PEWPUkAAExfW.jpg

De mi a fene az a hadronütköztető? Protonokat, vagy ólomionokat keringetnek a 27 km kerületű, kör alakú alagútban, amelyek idővel összeütköznek. Az ütközés pillanatában zajló eseményeket és a felszabaduló energiákat vizsgálva kutatják az atomok szerkezetét és számos, a hétköznapi ember számára érthetetlen kérdésre keresik a válaszokat… A kutatás pontos céljairól itt olvashatsz!

A nemrégiben közzétett elmélet szerint, június 24-én a CERN tudósai új kísérletbe kezdtek ezzel kapcsolatban. Hivatalosan ezalatt az idő alatt az úgynevezett AWAKE Project futott. Ugyanazon a napon ijesztő felhő jelent meg a svájci létesítmény felett, amelyben olyan sűrűn cikáztak a villámok, amilyet még nem láttak a környéken.

És ezt észlelted már?  Különös négyszögletű UFO-t fényképeztek egy tornádófelhőben

Main-picture-526291.jpg

Vajon véletlen, hogy pont akkor és ott keletkezett ez a bizarr, villámokat okádó felhő? Egyes vélekedések szerint a tudósok észre sem vették, hogy sikerült a kísérletük, és valóban kinyílt az egyik párhuzamos világba vezető átjáró. Csak éppen nem ott, ahol számítottak rá… így a lehetőség, hogy átpillantsanak rajta, ne adj Isten, esetleg át is menjen rajta valaki, elenyészett, ahogy idővel a különös elektromos felhő is.

Pic-1-566238.jpg

Sajnos a kísérletek mellékterméke, legalábbis az összeesküvés-elméletek szerint az is, hogy teljesen megbolondult Földünkön az időjárás. Hetente olyan anomáliákat jelentenek a világ minden tájáról, hogy csak ámulunk rajta. Időjárási radarképek, amelyeket gigantikus kör alakú tárgyak látszódnak, brutális méretű jégdarabok hullanak az égből Kínában, egyre több, és egyre vadabb forgószelek, ráadásul az utóbbi időben a vulkáni aktivitás is egyre erősödik… és aggasztó az a hír is, hogy Kínai is megépítette már a maga hadronütköztetőjét…

Nem nehéz kitalálni, hogy mire kell nekik…

Hogy sikerül-e reprodukálni a jelenséget a kínaiak előtt és irányítottan ott megjeleníteni, ahol azt vizsgálhatják, még kérdéses.

És ezt észlelted már?  Itt a várva várt videó: Végre tényleg megérkeztek a földönkívüliek... vagy mégsem?

Az elméletet még a sokat látott hollywoodi sci-fi írók is megirigyelhetnék, olyan bonyolult és bizarr, hogy szinte már hihető…