2015-ben, amikor George Bush korábbi amerikai elnök meglátogatta az űrhivatal központját, az egyik kivetítőn olyasmit felejtettek kint, ami igencsak elgondolkodtató.

A felvételen kerekesszéken tolják be a volt amerikai elnököt az űrközpont irányítótermébe. A háttérben láthatóak a mozifilmekből is ismerős hatalmas kivetítők. Ezeken ezúttal a nemzetközi űrállomáson szolgálatot teljesítő űrhajósok voltak láthatóak. Az egyiken pedig valami nagyon-nagyon különös dolog is látszódott…

Tim Peak brit űrhajóssal éppen bemutató videót készítettek az űrállomáson tapasztalható érdekes jelenségekről, mint például a súlytalanságban gömböt formázó kiömlött vízről… csakhogy az űrhajós mögött nem a jól megszokott, műszaki berendezésekkel zsúfolt állomásbelső volt látható, hanem egy négyzethálóval ellátott úgynevezett “green screen” (zöld képernyő, ami kék színű is lehet). Ezt leginkább olyan esetekben használják filmes körökben, amikor a felvételen szereplő személy mögé valamilyen hátteret szeretnének vetíteni.

És ezt észlelted már?  Újra megszakították az űrállomás élő közvetítését! Volt is rá okuk!

A tévében is találkozhatunk ilyennel, például az időjárás- jelentésben vagy a híradóban, amikor hasonló háttér előtt ülnek, állnak a tévések, mögéjük pedig beszerkesztik a jól ismert időjárási képeket, grafikonokat vagy a híradó stúdiójának elképzelt hátterét.

Az összeesküvés-elméletekkel foglalkozó közösségek egyből elkezdtek azon agyalni, hogy miért van szüksége egy űrhajósnak az űrállomáson arra, hogy mögéje vetítsék az állomás belsejét!

A technikát olyan hollywoodi filmjeleneteknél használják, amikor kitalált 3D-s környezetet hoznak létre a szereplők számára…

A Földön készülő videókon, amelyeken a súlytalanságot akarják demonstrálni, bizony csak egyféleféle módon készíthetik. Egy szabadesésben zuhanó repülőgépen lévő stúdióban. Köztudott, hogy a súlytalanság szimulálására az ehhez szükséges hatalmas repülőgépekkel rendelkezik a NASA… A green screenre pedig azért van szükség, hogy az űrállomás belsejét virtuálisan a szereplők mögé helyezzék. Ez még mindig lényegesen olcsóbb, mint újból felépíteni a teljes állomás belső terét.

És ezt észlelted már?  Dokkolt a titkozatos Black Knight műhold a nemzetközi űrállomáson?

Ennek bizonyítására több olyan videó is kering az interneten, ahol jól látszódik, hogy az űrhajósok egyszerűen eltűnnek az odavetített díszletben… Sokan ezért már temetik a NASA-t…

Ebből következik, hogy az űrhajósok nem a nemzetközi űrállomáson vannak, hanem a Földön. Akkor viszont ki vagy mi van az űrállomáson? Létezik-e még egyáltalán az űrállomás, vagy világméretű átverés zajlik??? Vajon milyen sötét dolgokat titkol a NASA?
Frissítés: Az utóbbi időben elkezdték törölni a YouTube-ról a hasonló videókat. Úgy fest, igen zokon vehette a NASA, hogy kiderült a piszkos kis titkuk…

Forrás: disclose.tv