2015-ben, amikor George Bush korábbi amerikai elnök meglátogatta az űrhivatal központját, az egyik kivetítőn olyasmit felejtettek kint, ami igencsak elgondolkodtató.

A felvételen kerekesszéken tolják be a volt amerikai elnököt az űrközpont irányítótermébe. A háttérben láthatóak a mozifilmekből is ismerős hatalmas kivetítők. Ezeken ezúttal a nemzetközi űrállomáson szolgálatot teljesítő űrhajósok voltak láthatóak. Az egyiken pedig valami nagyon-nagyon különös dolog is látszódott…

Tim Peak brit űrhajóssal éppen bemutató videót készítettek az űrállomáson tapasztalható érdekes jelenségekről, mint például a súlytalanságban gömböt formázó kiömlött vízről… csakhogy az űrhajós mögött nem a jól megszokott, műszaki berendezésekkel zsúfolt állomásbelső volt látható, hanem egy négyzethálóval ellátott úgynevezett “green screen” (zöld képernyő, ami kék színű is lehet). Ezt leginkább olyan esetekben használják filmes körökben, amikor a felvételen szereplő személy mögé valamilyen hátteret szeretnének vetíteni.

És ezt észlelted már?  Szellemet rögzített egy babafigyelő kamera

A tévében is találkozhatunk ilyennel, például az időjárás- jelentésben vagy a híradóban, amikor hasonló háttér előtt ülnek, állnak a tévések, mögéjük pedig beszerkesztik a jól ismert időjárási képeket, grafikonokat vagy a híradó stúdiójának elképzelt hátterét.

Az összeesküvés-elméletekkel foglalkozó közösségek egyből elkezdtek azon agyalni, hogy miért van szüksége egy űrhajósnak az űrállomáson arra, hogy mögéje vetítsék az állomás belsejét!

A technikát olyan hollywoodi filmjeleneteknél használják, amikor kitalált 3D-s környezetet hoznak létre a szereplők számára…

A Földön készülő videókon, amelyeken a súlytalanságot akarják demonstrálni, bizony csak egyféleféle módon készíthetik. Egy szabadesésben zuhanó repülőgépen lévő stúdióban. Köztudott, hogy a súlytalanság szimulálására az ehhez szükséges hatalmas repülőgépekkel rendelkezik a NASA… A green screenre pedig azért van szükség, hogy az űrállomás belsejét virtuálisan a szereplők mögé helyezzék. Ez még mindig lényegesen olcsóbb, mint újból felépíteni a teljes állomás belső terét.

És ezt észlelted már?  Pánik a NASA-nál: Már az arab csillagászok is ufókat videóznak!

Ennek bizonyítására több olyan videó is kering az interneten, ahol jól látszódik, hogy az űrhajósok egyszerűen eltűnnek az odavetített díszletben… Sokan ezért már temetik a NASA-t…

Ebből következik, hogy az űrhajósok nem a nemzetközi űrállomáson vannak, hanem a Földön. Akkor viszont ki vagy mi van az űrállomáson? Létezik-e még egyáltalán az űrállomás, vagy világméretű átverés zajlik??? Vajon milyen sötét dolgokat titkol a NASA?
Frissítés: Az utóbbi időben elkezdték törölni a YouTube-ról a hasonló videókat. Úgy fest, igen zokon vehette a NASA, hogy kiderült a piszkos kis titkuk…

Forrás: disclose.tv