Annyi világvégejóslat forog már közkézen, hogy ember legyen a talpán, aki ki tud igazodni köztük. Most a hopi indiánok próféciái jöttek divatba, talán nem véletlenül…

Ezek a jóslatok már évekkel ezelőtt is elárasztották az internetet, de úgy tűnik, hogy az utolsó próféciájuk éppen aktuálissá kezd válni. Ráadásul pont az, amelyikben a világvégét jósolják meg…

A hopi indián törzs ma egy 6 500 négyzetkilométeres arizonai rezervátumban él. Nagyjából 70 ezren lehetnek. A hopi hagyományőrző nép, köreikben még mindig él őseik mondavilága – és benne az egyik legrészletesebben kidolgozott világvégemítosz, a Tisztulás Napja.

Jóslataikról bővebben itt olvashatsz. Számunkra az utolsó jövendölésük a legérdekesebb…

Az indián törzs hagyománya szerint a kilencedik, az utolsó jel szól a világvégéről: “Hallani fogtok egy föld feletti, égi lakóhelyről, amely szörnyű robaj kíséretében lezuhan. Úgy fog kinézni (az égen), mint egy kék csillag. Ezután nagyon rövid időn belül megszűnnek népem szertartásai.”

hopi-kek-csillag-2

Ez a különös Kék csillag nem is olyan régen felbukkant! Pontosabban az Egyesült Királyság területéről vették videóra augusztus 1-jén. Legalábbis legutóbb. Ugyanis már a világ több pontján, Arizonában, Spanyolországban és Angliában is felfigyeltek rá az ufóvadászok.

És ezt észlelted már?  Erősödik az UFO-tevékenység (Friss videók!)

Úgy tűnik, hogy több ember is fényképezett ugyanolyan furcsa, kék tárgyat az égbolton ugyanabban az időszakban.

Többen, akik ismerték az indián jövendöléseket, egyből az eljövendő világvégére gondoltak. Mások a rejtélyes kilencedik bolygót, a Nibirut vélték felismerni a furcsa, kéken fénylő objektumban.

Hamarosan kiderül, van-e okunk félni…