A Curiosity marsjáró mikro hőkamerája olyan felvételt készített, amitől a legedzettebb, földönkívüliek után áhitozó internetes hipszter is erős izgalmi állapota jönne… a tudósokról nem is beszélve…

A Mars pusztaságaiban évek óta bolyongó egyik marsjárónk igen különleges fotóval örvendeztette mag a NASA-t és az ufóvadászokat is. Egyik kamerája ugyanis olyan furcsa alakzatot fényképezett, ami kísértetiesen hasonlít egy megkövesedett dinoszaurusz tojásra, amelyből épp kikelt volna egy szárnyas teremtmény.

OviraptorEmbryo

Az ufosightingshotspot portál szerint világosan kivehetőek a tojás körvonalai és a benne lévő apró hüllő testrészei. Jól látszik a száj vonala, a szemgödör, a koponya, és a nyak. Egyesek még apró szárnyakat és szarvakat is látni vélnek.

Az ufóportál szerkesztője úgy vélekedik, hogy kicsi az esély arra, hogy ezt a formát a szél és az erózió alakította ilyenné… Ilyen formákat csakis az evolúció hozhat létre.

És ezt észlelted már?  Hatalmas UFO-roncsot mosott parta a víz Dél-Karolinában

mars-szarnyas-leny-napi-ufo-1

A fotó eredetijét megtekintheted a NASA archívumában, ide kattintva!

Ha mindez igaz, akkor bizony volt élet egykor a vörös bolygón, de még az is elképzelhető, hogy a mai napig létezik néhány élhetőbb zóna a zord bolygón, ahol hasonló lények tengetik mindennapjaikat… Meglátjuk!