Kivételesen nem amatőr ufóvadászok lőtték az alábbi videót. Egy mexikói újságírónak tűnt fel a furcsa zöld fény pár napja Mexikóváros éjszakai égboltján. Olyan különös volt a jelenség, hogy le kellett videóznia… eközben egy másik országban ugyanezt látták…

Saul Galarza újságíró vette észre a különös fényjelenséget augusztus 5-én, esete tíz körül. Olyannyira ragyogó volt, hogy a belváros erős fényei ellenére is jól látszott. 

Nem tudott másra gondolni, mint hogy egy ufó halad a felhők között, és annak a fényei szüremlenek át a párarétegen.

Érdekes módon ugyanazon a napon az Egyesült Államok területén, többen is hasonló jelenséget észleltek. Vajon mindkét helyen ugyanazt a légköri jelenséget figyelték meg? Vagy valami mást?

És ezt észlelted már?  Idegen űrflottát észleltek a Nap közelében

Repülőgép biztosan nem lehetett, mert annak jelzőfényei nem zöld színűek, és folyamatosan villognak.

Ufológusok szerint hasonló jelenségek többször előfordulnak világszerte, mint gondolnánk. Néhány esetben gyorsan mozognak, mint a villám, néha hirtelen megtorpannak és irányt változtatnak. Máskor pedig egy helyben lebegnek, majd lassan elhalványulnak, mintha távolodnának.

green-light-ufo-Mexico-and-US

Az örök kétkedők azzal magyarázzák a zöldes fényfoltot, hogy valaki egy lézernyalábbal világította meg a felhőket, így okozva tömeges ufóészlelést, még ha nem is szándékosan…