Sokat hallottunk már arról, hogy a világ különböző országaiban furcsa, azonosítatlan repülő tárgyakat üldöztek a katonaság vadászgépei. De vajon milyen lehet a pilóták szemszögéből egy-egy ilyen hajsza? Most kiderül!

Az Egyesült Államok területén, Oregon felett vette videóra egy F-15-ös vadászgép fedélzeti kamerája a fénylő objektumokat, amelyek egy különösen ragyogó légköri anomáliából repültek elő… az eset még augusztus elején történt.

A pilóta próbálta követni az egyiket, de esélye sem volt utolérni a hihetetlen manőverekre képes szerkezeteket, amelyek ráadásul pillanatok alatt gyorsítottak, vagy lassítottak kedvük szerint. Egy vadászgéppel viszont ilyesmit képtelenség csinálni…

Úgy játszottak velem, mint macska az egérrel… a közelükbe se értem!

Nézd meg a videót itt!

Figyelembe véve, hogy a legtöbb UFO-észlelés a légkörben történik, azok, akik a legközelebbről láthatják a furcsa repülő objektumokat, a vadászgépek pilótái. Ezek közül is, főleg azok akiket kivezényelnek a radarokon megjelenő azonosítatlan repülő tárgyakhoz. Náluk ez már rutinfeldatnak számít.

A szakértők szerint a vadászpilóták 30 százaléka találkozott már ufókkal valamelyik repülése folyamán.

Azonban igen ritka, hogy a fedélzeti kamera által rögzített felvételeket avatatlan szemek is láthatják. A legtöbb ilyet azonnal titkosítják. A pilótákra pedig a felsőbb vezetés különféle eszközökkel gyakorol nyomást, hogy el ne járjon a szájuk.

És ezt észlelted már?  Újabb bizonyítékok kerültek elő a marsi életre!

F-15

Számos forrás megerősíti, hogy a katonai repülőgépek nem egy alkalommal nyitottak tüzet péládul a vietnami háborúban a rejtélyes tárgyakra… sőt, arra is volt példa, hogy egy ilyen eset robbantott ki egy igen heves légi-tengeri csatát a harcoló felek közt. De a koreai háborúban is éppúgy feltűntek a földönkívülinek gondolt járművek, mint az iraki, vagy a szíriai harcterek felett is…

Ha valaki hitelt érdemlően tudna mesélni az ufókról, akkor azok a vadászpilóták…