A világon eddig észlelt ufók csak kezdetleges gyerekjátéknak tűnnek a napokban felfedezett anyahajóhoz képest, amely Skócia partjainál fúródott a tenger fenekébe, de még így is egy hegynyi méretű része kilátszik a vízből… Ekkora repülő (lezuhant) csészealjat még biztosan senki sem fedezett fel…

Jól tudjuk, hogy az élet szinte minden területén versenyhelyzet van. Mindenki azért küzd, hogy ő legyen a legjobb. Így van ez az ufóvadászok köreiben is. Az a legnépszerűbb, aki a leglátványosabb, leghátborzongatóbb, avagy a legnagyobb ufót észleli.

Nos, a videó készítői nem aprózták el a tehetségüket. Ha szenzáció, hát legyen óriási. A videójukon látható földönkívüli anyahajó, amely beleállt a tenger fenekébe Skócia partjainál, akár a legmagasabb felhőkarcolónkkal is felveszi a versenyt. Ha nem nagyobb!

És ezt észlelted már?  UFO ütközött egy repülővel Szibéria felett... eltűnt a gép orra!

Ekkora ufót még biztosan senki sem videózott, és bizony nagyon nehéz lesz túlszárnyalni. Bár a manapság oly divatos CGI-s, 3D-s kamuvideók egyre népszerűbbek. Bármi megtörténhet! Főleg, ha valami olyasmit mutat, amit még biztosan nem látott senki.

A felvétel a legtöbb ufóhívő szerint is hamisítvány, de azok közül is az igényesebb fajta. Látszik, hogy profi módon van megcsinálva. Egyetlen bökkenő van csak vele: Ha ilyen méretű idegen test csapódik be a Földön, azt biztosan érzékelik a radarok, a szeizmográfok, műholdak. Ráadásul pillanatokon belül lezárná a környéket a katonaság. Itt pedig pár kósza madáron kívül mást nemigen látni…

De azért szép próbálkozás!