A legellentmondásosabb de legjobban dokumentált eset, amely az ufológia történetében felbukkant, Dr. Jonathan Reed nevéhez fűződik, aki napokig tartott a garázsában a mélyhűtőben egy leütött földönkívülit… Szinte minden bizonyítéka eltűnt, de maradt épp elég, amivel élete hátralévő részében végig haknizhatja a világot.

Álljon itt a beszámoló, ahogy az elhangzott az egyik előadásán:

“Az eset 1996 október 15-én elvittem a kutyámat a hegyekbe túrázni. A csendes óceán Észak-keleti része felől, Washington államban, Seattletől nem messze. Leparkoltam a kocsimat, és a kutyámmal kb. 1,5 órája sétáltunk számunkra ismeretlen helyeken, amikor hirtelen a kutyám úgy döntött, hogy utána fut valaminek – ez még nem volt szokatlan dolog (az erdő tele van rókákkal, nyulakkal és őzekkel, aznap is láttunk párat). De ez alkalommal ez más volt. A kutyám, mint a villám, olyan gyorsan szaladt, és ugatott. Elvesztettem a látókörömből. Nem tudom mennyire messzire mehetett, sok domb és bokor volt arra. És az ugatás egyre furcsábbá változott. Biztos voltam benne, hogy valami „konfliktusba” került egy medvével, vagy macskával. Megragadtam egy jókora faágat vedekezés, vagy támadás végett és utána indultam.

Jonathan-Reed-631851

Odafutottam a hegygerincre, és valami olyat láttam, ami semmihez sem volt hasonlítható.

Láttam a kutyámat, és egy lényt, amit támadott. Arról a dologról első látásra azt hittem, hogy egy gyerek – mivel gyerekméretű volt. Valami halálos viszályba keveredtek. Szólítottam, hogy hagyja, és jöjjön hozzám, de nem tudta elengedni azt a dolgot amit fogott. Néztem ahogy a kutyámat a szemeim előtt szakad ketté valamitől, láttam a fejét ketté válva. Az állkapcsa elválasztódva a testétől. Az élete előttem múlt ki. Ezután egyszerűen szürke porrá omlott szét… a lény valami ismeretlen fegyvert használhatott. Odarohantam, miközben az a valami engem nézett, és faággal olyan erővel utöttem rá, ahogy csak tudtam…”

Miután leütötte a különös lényt, jött csak rá, hogy alighanem egy földönkívülivel akadt össze. Ezután egy harmonikaszerű, hátborzongató hang töltötte be az erdőt, amitől különös rosszullét vett rajta erőt. A hangforrás a bokrok közül jött, ahol egy jókora, fekete tárgy lebegett a föld felett. Alighanem a lény járműve lehetett.

És ezt észlelted már?  Még ma is találni furcsa fémbarabokat a roswell-i UFO-baleset helyszínén

Reed-UFO-631838

A férfi végül a kocsijához vonszolta magát, elővette a kameráját, és lefilmezte a lényt, és a titokzatos járművet is…

Az egész dolog annyira hihetetlennek tűnt a számára, hogy hirtelen azt sem tudta, hogy mihez kezdjen. Így fogta a lényt, amiről azt hitte, hogy meghalt, és becsomagolta egy thermotakaróba, és bedobta a kocsiba.

Miután hazaért, kicsomagolta a testet és újra levideózta. Majd a hűtőládába dobta, nehogy oszlásnak induljon. Ismerőseitől próbált segítséget kérni, de nem járt sok sikerrel…

“A harmadik napon lementem a garázsba, hogy elpakoljak pár dolgot, és valami zajt hallottam a fagyasztóból – azt hittem patkányok, vagy hogy a kompresszorral van valami gond, nem tudtam mi az, de gondoltam megnézem a fagyasztóban a hőmérsékletet. És amikor kinyitottam, ez a lény felült és rám sikoltott. Olyan sikoly volt, ami nyomta a mellkasomat. Ezt megcsinálta többször is, addig amíg végül abbahagyta. És ezt fel is vettem…”

Egyik nap, amikor elugrott valamiért a városban, és hazaért, a házat feldúlva találta, a lény pedig eltűnt… a hűtőládával együtt! Csak a vizes apró lábnyomok látszottak a padlón… Később visszament a találkozás helyszínre, de az idegen lény űrhajójának is csak a hűlt helyét találta…

És ezt észlelted már?  Elképesztő lelet a Marsról: Megkövesedett állati koponyára bukkantak!

700_6b32a1d00b48a8059cc83ba4c4c5e611

A kilenc nap alatt, amíg a lény nála volt, számos videótfelvételt készített. A ruházata egyik kiegészítőjét is elrakta, egy furcsa karperec szerű idegen tárgyat… Végül a legtöbb bizonytékát ellopták, de maradt még éppen elég, amivel végig haknizhatta a fél világot.

linkbracelet_clip_image007

Annak ellenére, hogy a történetét az évszázad átverésének bélyegzték, Dr. Jonathan Reed mind a mai napig kitart az igaza mellett. Több ismerősét összeverték, vagy különös módon halálozott el, kétszer megverték, és még az életére is törtek, vállon lőtték egy pisztollyal. Mégis könyvet írt, szinte állandó szereplő különféle ufológus találkozóknak, és számos előadást tartott élményeiről. Még a Nemzetközi UFO kongresszuson is felbukkant.

Sokan a világ második legbénább földönkívüli gumibabájának tartják a videón látható figurát.

Azért csak a másodiknak, mert a világ valóban legbénábbját, egy kínai féfi készítette. Ő végül börtönbe is került csalás miatt…

És ezt észlelted már?  Titkos KGB videó szivárgott ki: Földönkívülit fogtak az oroszok 1988-ban...

Hogy mi az igazság? Nehéz eldönteni! Akit érdekel a teljes történet, az bővebben itt olvashat róla!