Döbbenetes képsorok kerültek elő a rejtélyes amerikai Bigfootról, vagy másnéven Nagylábúról. Egy vadász összeakadt vele az erdőben, majd a menekülő lény után indult egy kamerával és egy puskával…

A legendás erdei ember, amelyet leginkább a himalájai jetihez hasonlítanak, a beszámolók szerint Észak-Amerika sűrű, embertől háborítatlan erdeiben él. De érkeztek már észlelések a világ számos más pontjáról is, hasonlóan szőrös és nagydarab emberszerű lényekről. Ausztráliában yowie, a Himalája környékén jeti, Amerikában bigfoot és sasquatch, Mongóliában alamaszt, Pakisztán és Afganisztán környékén pedig Barmanu a neve.

Eddig még egyetlen példányt sem sikerül bizonyíthatóan elfogni, vagy elejteni, csupán hatalmas lábnyomaira, néhány fészekre és szőrcsomóra bukkantak a vadászok, de mégis sokan hisznek a létezésükben.

Nemrégiben azonban hátborzongató videó került elő az internet rejtett bugyraiból, amelyen egy vadász éppen a legendás lény nyomába eredt. Kamerájával sikerült is felvennie pár másodpernyi jelenetet, amelyben egyszer még a puskája is elsül, majd a szörny nemes egyszerűséggel lecsapta a szemtelenkedő emberkét, majd elmenekült.

És ezt észlelted már?  Bizarr kétlábú halat sodort partra a víz

Viszont ezalatt legalább az arcába kamerázhatott a halálra rémült férfi…

Tisztán látszik, hogy az arcfelépítése egyáltalán nem majomszerű, mint ahogyan azt sokan gondolják, inkább emberinek tűnik…

Vajon azoknak a kutatóknak lesz igazuk, akik szerint az ehhez hasonló erdei lények valóban az emberi törzsfejlődés egyik mellékágaként alakultak ki, és valamilyen rejtélyes okból kifolyólag a mai napig élnek kisebb polulációik a világ különböző pontjain?

A felvételt nem hitelesítette egyik tudományos szervezet sem, egyszerűen csak felbukkant a YouTube-on, így könnyen lehet, hogy ismét csak egy megrendezett, ügyes hamisítvánnyal van dolgunk.