Nem mindennapi felvétel került fel az internetre. Az Egyesült Államokban, Montana közelében ezúttal nem a Földről, hanem egy helikopterből sikerült valakinek levideóznia egy repülő csészealjat.

Talán a csészealj földönkívüli utasai is meglepődtek, amikor az azonosítatlan helikopter felbukkant felettük. Erre biztosnan nem számítottak! Ráadásul a gép utasának remek rálátása nyílt a különös repülő szerkezetre, így kényelmesen felvehette, amint a talaj felett vagy harminc méteres magasságban lebeg. Talán éppen valakit elrabolhattak, mert arrébb az úton egy elhagyatott autót is látni. A jármű, miután pilótái észlelték a bajt, sietve elhúzott…

Mivel azonban a felvételen szinte HD minőségben látható a földönkívüli repülő alkalmatosság, sokan csak egyszerű CGI animációnak gondolják. Ráadásul aligha hagyták volna, hogy ilyen közel kerüljön hozzájuk egy helikopter. Hol marad a halálsugár? Miért nem állt le a helikopter elektronikája, ami ilyen esetekben történni szokott a földi járművekkel ufók közelében?

És ezt észlelted már?  Döbbenetes bizonyítékok: Az idegenek már a Földön vannak!

Számos kérdés merül fel a videóval kapcsolatban, de ezekre csak az tudna válaszolni, aki készítette, vagy maguk a földönkívüliek. De mindkét fél mélyen hallgat… talán nem véletlenül!