A rendőrség légi egysége nem arról híres, hogy bármin meglepődnek. Sok bizarr dolgot láttak már, de amit a napokban a gépük hőkamerájával észleltek, azon még ők is elcsodálkoztak.

Az angliai St. Athan városa felett járőrözött a helyi rendőrség helikoptere. Már csak megszokásból is bekapcsolták a hőkamerájukat, azzal pásztázták éjszaka a környéket, hátha ráakadnak valakire, aki éppen tilosban jár.

Amikor felbukkant valami a kamera képernyőjén, azt hitték végre kapás van. Csakhogy a jelet nem a földön fogták be, hanem a levegőben. 

ufo-police-helicopter-flir-camera

Azonban a repülőp tárgy nem hasonlított semmiféle ismert légi járműhöz… Ráadásul szabad szemmel nem is lehetett látni, csak a hőkamera mutatta.

A város mellett található a Királyi Légierő egyik reptere is, így többen arra gyanakodtak a közösségi oldalon, ahol megosztották a felvételt, hogy talán onnan szállt fel a különös tárgy.

És ezt észlelted már?  Érdekes videó terjed a neten: Menekülnek a földönkívüliek?

Néhány teória szerint St Athan katonai reptere lehet a brit 51-es körzet, ahol az Egyesül Államok titkos katonai támaszpontjához hasonlóan földönkívüli járműveket tárolnak és tesztelnek… Szakértők szerint a felvételen egy álcázott földönkívüli jármű látható. Ezt az álcázó technológiát a világ számos pontján megfigyelték már.

hokamera-napi-ufo-3

Napjainkban az UFO-vadászok közt egyre népszerűbbek a különféle szűrőkkel ellátott kamerák, mivel ők már rájöttek, hogy sokkal több különös repülő tárgy nyüzsög az égbolton, mint amennyit szabad szemmel észlelhetnének…

new-abbot-ufo-napiufo

A mostani észlelés különlegessége, hogy ugyanezt az ufót később, 100 km-el odébb, egy másik város, New Abbot felett látták elsuhanni. Ott szintén felvételek készültek róla. Viszont már szabad szemmel is látni lehetett…