Az égen végigfutó különös, vegyi felhőcsíknak nevezett jelenséget videózta egy felháborodott amerikai férfi, amikor még ennél is hátborzongatóbb dolgot vett észre az égbolton…

Néhány közkedvelt elmélet szerint az egyes repülőgépek mögött feltűnő kondenzcsík szerű képződmény, amely idővel vastag felhősávvá duzzad, nem más, mint különféle titkos vegyianyagok egyvelege. Másnéven chemtrail.

aircraft-1705923_1920

Hogy mi célből szórják ki, arra már számos ötlet született az elmúlt évtizedek során. Néhány közkedvelt teória szerint az időjárás-befolyásolása állhat a háttérben, mások viszont azt állítják, hogy az embereket mérgezik, sterilizálják ezekkel az anyagokkal a túlnépesedés miatt, vagy próbálják valamiféle módon irányítani őket.

Bármi is az, amivel folyamatosan permeteznek bennünket az összeesküvés-elméletek gyártói szerint, most úgy fest, hogy a legnagyobb titokban nálunk állomásozó földönkívüli “barátaink” érdeklődését is felkeltette!

És ezt észlelted már?  Ufó tűnt fel az ISS űrállomás élő közvetítésén?

2016 szeptember 26-án éppen egy hatalmas vegyi felhőcsíkot videózott az egyik felháborodott állampolgár valahol Amerikában. Gondolta majd megosztja a hasonló nézeteket valló barátaival a legújabb felvételét, amikor váratlanul egy furcsa fénylő tárgy bukkant fel az égen.

A különösen fénylő objektum egyenesen belerepült az egyik vegyi felhőbe, majd ott pulzálni kezdett… a körülötte a felhő teljesen eltűnt. Mintha a repülő tárgy beszippantotta volna…

“Eddig nem hittem az ufókban, csupán légből kapott marhaságnak gondoltam, de ezután más szemmel fogom olvasni az ehhez hasonló híreket!

chemtrail-napi-ufo

“Első pillantásra helikopternek, vagy drónnak véltem, de végül rá kellett jönnöm, hogy egyik sem lehet. Láttam már élőben mindkét légi járművet a levegőben, de ez még csak nem is hasonlított rájuk.”

Úgy fest, az idegeneknek is feltűntek a furcsa dolgok az égen és utána néztek, hogy mi a fene folyik itt… Az ufóhívők szerint a földönkívüliek technológiája könnyedén elpusztíthatja a mérgező felhőcsíkokat. Ennek lehettünk szemtanúi a felvételen.

És ezt észlelted már?  Újabb különös dolgot fotózott egy űrszonda a Nap közelében

Vajon tényleg földönkívüli jármű volt, és a vegyi felhő összetételét vizsgálta? Vagy talán egy titkos földi gépezet teszrepülésését láthattuk, amit pont a mérgező felhők ellen fejleszetttek ki?