Számos elmélet látott már napvilágot a Holdra szállással kapcsolatban. Egyesek szerint megtörtént, mások úgy vélik csak eljátszották itt a földön… De tény, hogy az Apollo-program levéltárához bárki hozzáférhet az interneten keresztül, és kedvére böngészheti a régi fotókat. Nemrég elő is került egy felvétel, ami igencsak felborzolta a kedélyeket.

A különös fotót az Apollo 11 modulja fotózta a Hold körül keringve az 1969-es Holdra szállást megelőző órákban! Első pillantásra semmi különös nem látszik rajta, de egy kíváncsi amatőr kutató cenitől-centire átnézte… A fáradtságos munka nem is volt hiábavaló!

apollo-11-on-the-moon-picture-950x690

Az egyik kráter felett ugyanis egy rakétaszerű tárgyra bukkant, amelynek még a hajtóművéből kicsapó lángok is jól láthatóak.

Szakértők nem hiszik, hogy földönkívüli eredetű lenne a rakétaszerű tárgy, hiszen az idegenek technikailag jóval fejlettebbek ennél, és nem használnak ósdi tolómotorokat a járműveiket. Ez a kor színvonalának megfelelő földi rakétahajtóműnek tűnik!

És ezt észlelted már?  Rejtélyes videókazetta került elő egy 25 éve megfagyott földönkívüliről

Néhányan megkockáztatták, hogy a Holdra szállás alkalmával nem is egy űrhajó indult útnak égi kísérőnk felé. Egyes titkos szervezetek kihasználhatták a Holdraszállás körüli mizériát, ami elterelte saját kis Hold-projektjükről a figyelmet.

Hogy mi céljuk lehetett? Talán elég annyi, hogy már a NASA is felfigyelt a Holdon található különös formákra, amelyek leginkább idegen eredetű bázisoknak tűnnek.

apollo-11

Egyes elméletek szerint a NASA már nem egyszer bombázta ezeket a rejtélyes objektumokat. Számos, kétes eredetű videó is előkerült az internet rejtett bugyraiból ilyen akciókról. De sajnos szinte lehetetlen megállípítani róluk, hogy valódiak-e, vagy csak ügyes hamisítványok! További érdekes cikkek a Holddal és a holdra szállással kapcsolatban, a napiufo.hu-n!

Az eredeti NASA fotó itt tekinthető meg! A különös rakéta pedig a legfelső kráter felett látható…