A bolygónk felé közeledő hatalmas űrsziklákról még a NASA sokat tapasztalt kutatóinak sem volt tudomása! Most segítségért kiáltanak…

Súlyos hibát vétett a NASA! Bár az űrkutatók számtalanszor figyelmeztettek már a Földünk felé közeledő aszteroidákra, most valami nagyon elkerülte a figyelmüket…

Bolygónk felé ugyanis akkora űrsziklák száguldanak, hogy becsapódásuk akár végzetes is lehet. Egy 50 méteres aszteroida például elég ahhoz, hogy egy egész várost eltöröljön a Föld színéről.

A Daily Star riasztó beszámolójából kiderül, a fenyegető veszélyre egy párizsi konferencián derült fény.

“Hiába minden próbálkozás, az aszteroidák ellen nem lehet előre védekezni. Minden megoldás csak elméletben létezik! Bizonyára emlékeznek még arra a hatalmas meteorra, ami még 2013-ban csapódott be Oroszország területén. Azt sem láthattuk előre!”

– figyelmeztetett Dr. Igor Ashurbeyli, az Asgardia nevű új űrkutatási szervezet vezetője. Az orosz meteor ugyan a városoktól távol csapódott be, mégis mintegy 1500 sérültje lett az esetnek.

És ezt észlelted már?  Stephen Hawking szerint minél előbb el kell hagynunk a Földet

A szakember kiemelte, a NASA jelenlegi technikája nem elég fejlett ahhoz, hogy jóval előre jelezze a felénk száguldó űrsziklákat, így szerintük senki sem tehet a hirtelen felbukkanó veszélyről. Dr. Ashurbeyli azonnali összefogást sürgetett, hogy a jövőben megelőzhetőek legyenek az ilyen riasztó esetek, és bízik benne, hogy a kisbolygók elkerülik Földünket.

Ezt mi is csak remélni tudjuk!