Rejtélyes, ősinek tűnő objektumot fedezett fel egy amatőr csillagász, miközben teleszkójával a Holdat figyelte… Vajon tényleg egy építmény, vagy csak belelátjuk?

A felvételen tisztán látható egy mesterségesnek tűnő sötét objektum, amely a Hold északi pólusa környékén figyelhető meg a horizonton. A videót egy amatőr csillagász készítette teleszkópján keresztül. A kép a Föld légköre miatt remeg.

Már korábban is fedeztek fel különös formációkat a Hold különböző területein a NASA műholdas felvételein. Ez a videó azonban a Földről készült! Az objektum igen nagy kiterjedésű lehet, ha ilyen távolságból is tisztán kivehető. Egyesek elméletek szerint ez azon rejtélyes romok egyike lehet, amelyekről a titkos Apollo 20, és néhány korábbi nyilvános Hold-expedíció is készített már felvételeket.

moon-city-napiufo

Sokan nem értik, hogy miért tikolja a NASA az ehhez hasonló felfedezéseket, de ha belegondolunk, a válasz egyértelmű. Mi történne, ha bebizonyosodna, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban? Mi történne, ha kiderülne, hogy földönkívüli, ne adj isten egy korábbi földi civilizáció már réges-régen gyarmatosította a naprendszerünk bolygóit, holdjait?  Egy pillanat alatt hitelét vesztené a vallás, a történelem, és az emberi evolúció összetákolt légvára. Totális káosz törne ki…

És ezt észlelted már?  Ufók gyűjtik a villámokat a legnagyobb viharokban

Stephen Hawking is megmondta: az emberiség még nincs felkészülve arra, hogy megtudja az igazságot! Alighanem igaza van!