Elképesztő hírrel rukkoltak elő a külföldi, összeesküvés-elméletekkel foglalkozó weboldalak. Nostradamus jóslatai szerint semmi jóra nem számíthatunk 2017-ben…

A hírek szerint egy YouTube felhasználó azt állítja videójában, hogy megfejtette Nostradamus, a 2017-es évre  vonatkozó próféciáit… A francia asztronómus, és a Biblia Jelenések könyvének sorai szinte teljesen egybevágnak! Mindkettő félelmetes események közeledtét jelzi.

Nostradamus próféciáit egy különleges kóddal értelmezték újra. Elképesztő dolgok derültek ki, amelyek a közeljövőben fognak zajlani.

Az újraértelmezett jóslatok szerint 2017 és 2020 között Putyin kirobbantja majd a III. világháborút Oroszország és az USA közt. A harc nem egészen úgy fog lezajlani, mint ahogyan azt elképzelik… Mielőtt a teljes emberiség megsemmisülne, egy nagyszabású földönkívüli invázió fog véget vetni a teljes pusztulásnak. 

Ezután az idegenek módosítani fogják az ember DNS-állományát, és kiírtják belőlünk az agresszivitást, hogy végre teljes béke honoljon a Földön. Természetesen az ő irányításuk alatt…

És ezt észlelted már?  Sokkoló videó: Földönkívüliek légi csatáját vették videóra Nevada felett

Modern bibliamagyarázók szerint a keresztények szent könyvéből hasonlóan hajmeresztő dolgok olvashatóak ki a beavatottak számára. 2017-ben lesz Krisztus második eljövetele… és lezajlik az Armegeddoni csata, ahol az Antikrisztus elbukik majd.

kingcomingagain

Hogy mi köze a két teljesen
különböző dolognak egymáshoz?

Csak annyi, hogy ugyanarról szól! Az Armegaddoni csata és a III. világháború ugyanaz, Putyin és az Antikrisztus is ugyanaz a személy. Krisztus a mennyei seregével és a földönkívüliek is helyettesíthetőek egymással. Mindkét írás ugyanarról szól, csak más szavakkal írják le az eseményeket!

putin-nuclear-war-590x264

Mindez nem volt váratlan, legalábbis a beavatottak szerint. Számos jel utal arra, hogy valami készül, és az események egyre csak sűrűsödnek.

Gondoljunk csak az egyre gyakoribb UFO-észlelésekre, a furcsa, mindent betöltő, fanfárszerű hangorkánokra, amit a világ számos pontján észleltek, a lángoló kereszt alakú jelenésre Oroszország felett, vagy az egyre sűrűbben előforduló természeti katasztrófákra…

És ezt észlelted már?  "Alakváltó fénygömbök jelentek meg a házam felett!"

nostradamus

Ilyesztően és egyben nevetségesen hangzik mindez, de mégis sokan vannak, akik hisznek benne… Akár a Bibliát nézzük, akár Nostradamus próféciáit mindenképpen hajmeresztő dolgok elébe nézünk…