Elképesztő hírrel rukkoltak elő a külföldi, összeesküvés-elméletekkel foglalkozó weboldalak. Nostradamus jóslatai szerint semmi jóra nem számíthatunk 2017-ben…

A hírek szerint egy YouTube felhasználó azt állítja videójában, hogy megfejtette Nostradamus, a 2017-es évre  vonatkozó próféciáit… A francia asztronómus, és a Biblia Jelenések könyvének sorai szinte teljesen egybevágnak! Mindkettő félelmetes események közeledtét jelzi.

Nostradamus próféciáit egy különleges kóddal értelmezték újra. Elképesztő dolgok derültek ki, amelyek a közeljövőben fognak zajlani.

Az újraértelmezett jóslatok szerint 2017 és 2020 között Putyin kirobbantja majd a III. világháborút Oroszország és az USA közt. A harc nem egészen úgy fog lezajlani, mint ahogyan azt elképzelik… Mielőtt a teljes emberiség megsemmisülne, egy nagyszabású földönkívüli invázió fog véget vetni a teljes pusztulásnak. 

Ezután az idegenek módosítani fogják az ember DNS-állományát, és kiírtják belőlünk az agresszivitást, hogy végre teljes béke honoljon a Földön. Természetesen az ő irányításuk alatt…

És ezt észlelted már?  Az idei év eddigi legbénább ufó videója

Modern bibliamagyarázók szerint a keresztények szent könyvéből hasonlóan hajmeresztő dolgok olvashatóak ki a beavatottak számára. 2017-ben lesz Krisztus második eljövetele… és lezajlik az Armegeddoni csata, ahol az Antikrisztus elbukik majd.

kingcomingagain

Hogy mi köze a két teljesen
különböző dolognak egymáshoz?

Csak annyi, hogy ugyanarról szól! Az Armegaddoni csata és a III. világháború ugyanaz, Putyin és az Antikrisztus is ugyanaz a személy. Krisztus a mennyei seregével és a földönkívüliek is helyettesíthetőek egymással. Mindkét írás ugyanarról szól, csak más szavakkal írják le az eseményeket!

putin-nuclear-war-590x264

Mindez nem volt váratlan, legalábbis a beavatottak szerint. Számos jel utal arra, hogy valami készül, és az események egyre csak sűrűsödnek.

Gondoljunk csak az egyre gyakoribb UFO-észlelésekre, a furcsa, mindent betöltő, fanfárszerű hangorkánokra, amit a világ számos pontján észleltek, a lángoló kereszt alakú jelenésre Oroszország felett, vagy az egyre sűrűbben előforduló természeti katasztrófákra…

És ezt észlelted már?  Világvége felhő borította éjszakai sötétségbe kora reggel egész Chicagót

nostradamus

Ilyesztően és egyben nevetségesen hangzik mindez, de mégis sokan vannak, akik hisznek benne… Akár a Bibliát nézzük, akár Nostradamus próféciáit mindenképpen hajmeresztő dolgok elébe nézünk…