Vírusként terjednek az interneten azok a fotók és videók, amelyek 2016 október 28-án este készültek az osztrák fővárosban a különös, fénylő tárgyról.

Több járókelő is szájtátva figyelte az utcáról amint Bécs felett megjelent egy erősen fénylő, kerek repülő objektum. Természetesen egyből előkerültek a kamerák és a mobilok, így alaposan dokumentálva lett a eset.

UFO-vadászok véleménye szerint több osztrák város felett is észlelték, amint elhaladt a tárgy, többek közt Grázban is látni vélték…

Az objektum vakító, lilás fénnyel ragyogott, miközben a belváros felett repkedett. A legtöbben rögtön arra gondoltak, hogy ufót látnak. De akadtak gyanakvóbban, akik szerint csak egy jól kitervelt átverés szemtanúi voltak. Véleményük szerint egy 4 rotoros drónt reptetett valaki jól kivilágítva, nyilvánvalóan azzal a céllal, hogy pánikot keltsen. Állítólag még a rendőrségen is bejelentést tettek az eseményről. A hivatalos szervek azonban nem adtak ki semmiféle tájékoztatást…

És ezt észlelted már?  Alakzatban repülő UFO-kat rögzített az űrállomás kamerája

veinna-ufo-sighting-701195

“A fényes objektum nem produkált látványos manőveket, és még csak nem is száguldozott hihetetlen sebességgel, egyszerűen csak világított, és repkedett…” – mondta az egyik kétkedő szemtanú.

Mindennek ellenére idén nem ez az első eset Ausztriban. Egy újévi buli alatt, egy egyetemi hallgató készített egy felvételt a tűzijáték alatt láthatóvá váló ismeretlen repülő tárgyról Alsó-Ausztriában.

becs-ufo

Vajon tényleg földönkívüli űrhajó volt, vagy csak egy megbarkácsolt drón? Esetleg valami más?