Egy közkedvelt elmélet hívei szerint megtehettük volna, de mégsem küldtünk embert a Holdra az elmúlt 44 évben. De miért? Készítettek egy videót, amely még a megrögzött kétkedőket is elbizonytalanítja… vagy legalábbis elgondolkodtatja.

Lelkes amatőr kutatók összevágták egyetlen videóba az elmúlt több mint negyven év legfurcsább észleléseit, amelyeket a Holdon tettek.

Ráadásul, hogy ilyesmit láthassunk, még csak űrhajósnak sem kell lennünk, elég csak egy profi teleszkóp és tiszta égbolt. Már a Földről nézelődve is számos furcsaságot fel lehet fedezni égi kísérőnkön.

A NASA tudósai 1960-ban még azzal dicskedtek, hogy képesek lennének bázisokat létrehozni a Holdon, bányászni fognak, és kolóniákat alapítanak majd. De érdekes módon a 80-as évekre hirtelen megváltoztak a terveik… Úgy tűnik, hogy a technológia, és a tervek már készen álltak, de mégsem kerültek megvalósításra. Vagy mégis?

És ezt észlelted már?  Véletlenül egy UFO-t is lekapott, miközben a felhőkről készített fotókat

Az utóbbi években egyre többen hiszik azt, hogy egy hatalmas átverés áldozata lett az emberiség. Az amerikai űrhivatal és a titkos háttérszervezetek próbálják azt a képet mutatni, hogy a Hold egy kopár, halott kődarab, holott az ufóhívők egy része szerint bizonyítékok nem erre utalnak…

Egy elmélet szerint a NASA már évtizedek óta tudatában van annak, hogy a földönkívüliek bázisokat hoztak létre a Holdon. Ráadásul számos nagyobb hajójuk roncsa is megtalálható égi szomszédunkon.

Más teóriák azt hirdetik, hogy a Hold nem természetes eredetű égitest, hanem egy mesterségesen létrehozott, hatalmas űrbázis, amely egyfajta irányítóközpont a Naprendszerben élő idegen tevékenység összehangolására. Kegyesen megengedték, hogy a földlakók felfedezzék, kőzetmintákat vegyenek, és fotózkodjanak, majd miután ez néhány alkalommal megtörtént, megtiltották a további tevékenységeket a Hold felszínén. Állítólag azóta senki sem járt a Holdon. Legalábbis hivatalosan…

És ezt észlelted már?  UFO repült be a webkamerás naplemente közvetítésbe

Bármi is az igazság, a fotók mindenesetre elgondolkodtatóak…