Megannyi, a marsi életre utaló hajmeresztő nyom felfedezése után, amelyeket a marsjárók felvételein tett több UFO-kutató, arra a megállapításra jutottak, hogy a sosem érték el az űrszondáink a Marsot. Minden elképesztő felvétel a Föld egy bizonyos pontján készült, és évek óta egy hatalmas átverés áldozatai vagyunk. Vajon igaz lenne?

A modern kor egyik legfontosabb tudományos kutatása a Marson folyik a NASA fennhatósága alatt. Legalábbis a médiából és az űrhivatal által folyamatosan közzétett információkból és fotókból ez derül ki.

A marsjárók által a Földre küldött fotókon ismeretlen tájak, furcsa geológiai alakzatok láthatóak, sőt, az UFO-vadászok szerint több esetben gyanúsan ismerős formák bukkannak fel. Ezeket legtöbbször valamilyen, a Földön is ismert tárgyhoz, vagy élőlényhez hasonlítják.

És ezt észlelted már?  Féreglyukat nyitottak a földönkívüliek a Nap közelében

mars-lemming-devon-island

A NASA viszont inkább a vízre utaló nyomokban látja a szenzációt, amely előrevetíti, egy jövőbeni terraformálás, és egy földi kolónia létrehozásának lehetőségét a kopárnak tűnő bolygón.

devon-island-mars

Néhány éve viszont elképesztő elméletek kezdtek terjedni. Néhány UFO-szakértő alighanem vagy megvilágosodott, vagy teljesen megbolondult… ugyanis azt állítják, hogy a NASA által közzétett szenzációs fotók, amelyeket a Marson bolyongó roverek készítettek, egytől-egyig a Földön készültek, a NASA egyik félreeső támaszpontja körül a sarkvidéki Devon-szigeten, ahol a robotjaikat tesztelik.

devon-island-canada-rovers

Az őrült elképzelés alapja az lehet, hogy a kopár sziget felszíne kísértetiesen hasonlít a Marsól érkező fotókon látható sziklás környezetre… Az itt készült képekre pedig elég csak egy kis vörös színű filtert ráereszteni egy képszerkesztő programban, máris megkülönböztethetetlen a marsi fotóktól.

És ezt észlelted már?  A NASA hatalmas lyukat észlelt a Nap felszínén!

Ez lehet a magyarázat azokra a fotókra, amelyeken például egy rágcsálóra emlékeztető lény látható a kövek közt, vagy arra, amikor emberi árnyékot fedeztek fel az egyik rover árnyéka mellett babrálva…

ember-a-marson-napiufo

Vajon tényleg hazudik a NASA, és az évszázad átverésének áldozatai lettünk? Korábban a Holdraszállással kapcsolatban terjedtek el hasonló feltételezések, így azt is a mai napig sokan kétségbe vonják…

Többet akarsz tudni? Kattints ide a további cikkeinkhez a Marsról!

Források: basementgeographer.com, disclose.tvbeforeitsnews.com, humansarefree.com