2016 végére annyi UFO-észlelés került napvilágra, ami még az amatőr kutatóknak is szemet szúrt. Európa több országában formációban repülő fénylő tárgyakat figyeltek meg számos alkalommal, de magányos UFO-k is szép számmal akadtak. A nemzetközi űrállomás kamerái pedig szinte naponta rögíztenek valami oda nem illő tárgyat a földkörüli pályán…

UFO összeesküvés-elméletek azt állítják, hogy a bizonyítékokat az azonosítatlan repülő tárgyakra, földönkívüli látogatókra, szinte a Föld minden kormánya igyekszik eltitkolni, vagy a szőnyeg alá söpörni. Az ilyen elméletek keretein belül gyakran szóba kerül, hogy a Föld azon kormányai, (különösen az Egyesült Államoké), amelyek a kapcsolatban állnak, vagy együttműködnek a földönkívüliekkel, nyilvánosan az ellenkezőjét állítják. Sőt, igen agresszíven lépnek fel és ellenzik az ilyen feltételezéseket! Pedig ők teszik lehetővé, hogy az idegenek kedvük szerint raboljanak el és kísérletezzenek ártatlan embereken.

filespic

A CIA például köztudottan több ezer esetet dolgozott fel és titkosított fennálása óta. Az egykori szovjet titkosszolgálat a KGB is rendelkezett ilyen dossziékkal és filmfelvételekkel, mint ahogyan ez ki is derült. A Szovjetunió felbomlása, majd a KGB megszűnése után, ugyanis az egykori alkalmazottak széthordták az akták nagyrészét és jó pénzért eladták a nyugati vevőknek… Ennek ellenére nem tudunk olyan esetről, hogy a világ bármely kormánya hivatalosan is elismerte volna a földönkívüliek létezését. Inkább azt sulykolják, hogy gyerekmese, élénk fantáziájú bolondok kitalációja. Azt hiszik, ennyivel el van intézve az egész… Mekkorát tévednek!

És ezt észlelted már?  Rejtélyes fényvillanást fotóztak a Marson

A MUFON, az egyik legrégibb, UFO-észleléseket gyűjtő szervezet felmérése szerint a megkérdezettek 76% -a véli úgy hogy, a kormányok nem hozzák nyilvánosságra azt amit az ufókról megtudtak, 54% gondolta, hogy UFO-k biztosan, vagy valószínűleg léteznek, és 32% gondolta, hogy az UFO-k az űrből jönnek.

cia-aktak

Korábban közismert és köztiszteletnek örvendő személyek is nyíltan vállalták azt a véleményüket, hogy az UFO-bizonyítékokat bizony eltitkolják…  Barry Goldwater szenátor, Lord Hill-Norton admirális (egykori NATO vezető), Arthur Exon dandártábornok (a Wright-Patterson légibázis egykori parancsnoka), Roscoe H. Hillenkoetter altengernagy (a CIA első igazgatója), Gordon Cooper és Edgar Mitchell űrhajósok, és a korábbi kanadai védelmi miniszter Paul Hellyer.

Roscoe H. Hillenkoetter altengernagy, az amerikai Central Intelligente Agency – CIA első főigazgatójának nyilatkozata a New York Times 1960. február 27-én megjelent számában:
“A színfalak mögött a Légierő magas rangú tisztjeit komolyan foglalkoztatják az UFO-k. De a hivatalos titkolózás és gúnyolódás miatt sok állampolgár abban a hitben él, hogy ismeretlen repülő tárgyak nem léteznek. A tények eltitkolása érdekében a Légierő elhallgattatta az alkalmazottait. Itt az ideje, hogy az igazság nyilvános kongresszusi meghallgatásokon derüljön ki.”

Az évtizedekkel ezelőtti kongresszusi meghallgatás azonban csúfos kudarc volt. A bizottság ugyanis túlságosan szkeptikusan állt a dologhoz. A dokumentumok, bizonyítékok és a szavahihető tanúk ellenére, már a meghallgatás kezdetén eldöntötték, hogy UFO-k és földönkívüliek nem léteznek. Az eredmény is ennek megfelelő volt…

És ezt észlelted már?  Többen is ugyanazt az óriási UFO-t videózták egymástól 1000 km-re

Az alábbi videóban néhány UFO-flotta felbukkanását gyűjtötték össze Európa területéről, csak 2016-ból:

Többen kétkedésüket fejezték ki a felvételekkel kapcsolatban. Szerintük inkább helikopterek lehettek, amelyek alakzatban repültek valahová, mintsem földönkívüli járművek… Ráadásul kerek-perec kijelentették, hogy hülye aki hisz a földönkívüliek létezésében. Erre azonban azt a választ kapták, hogy Istenben is sokan hisznek, mégsem látta soha senki. Az az egy-két kivételes szemtanú pedig igen kevés ahhoz, hogy bizonyítékként tekintsünk állításukra. Ufókat és idegen lékényeket ezzel szemben több ezrel láttak már, néhényan közelről is…. Ja, és videók is vannak! Mutass egy felvételt Istenről…

A vita szinte eldönthetetlen. Olyan ez, mint a darwinisták és a kreacionizmusban hívők örök harca. Volt-e evolúció, vagy Isten teremtett-e mindent? Bár mindkét esetben beleférhetnek a földönkívüliek is a képbe…

last_day_on_earth_by_fkappau-d38alpt

Mindenesetre érdekes, hogy egyre gyakrabban tűnnek fel tömegesen azonosítatlan repülő tárgyak Európában. Mintha egyfajta átcsoportosítás, vagy taktikai összevonás folyna. Talán egy totális inváziót készítenek elő, vagy éppen a Földről próbálják kivonni a csapataikat, valamilyen rejtélyes okból kifolyólag… Ha pedig már ők is menekülnek, az elkövetkezendő események aligha lesznek ínyünkre… Vajon éremes lenne elkezdeni bespájzolni konzerveket? Vagy inkább kezdjünk féktelen bulizásba egy közelgő világvégére gondolva? Nem biztos hogy tudni akarjuk a válaszokat!

És ezt észlelted már?  Hatalmas méretű földönkívüli lényt fotóztak egy bulgáriai erdőben!

Többet akarsz tudni? Itt még több eltitkolt UFO-észlelésről olvasgatsz!