2017 első világvége-elméletével máris előrukkoltak. Igaz ugyan, hogy csak őszre várják, de azért jó ha képben van az ember már az év elején… A hírek szerint tartós tejet és konzervet már nem érdemes venni…

David Meade író, “kutató”, fanatikus világvége és X-bolygó hívő új könyvében a Planet X: 2017 Arrival című könyvében azt állítja, hogy a világvége 2017 szeptemberében fog bekövetkezni. Elmélete szerint 7 elszabadult égitest, amelyek a Hold méretétől nagyobbak de a Földtől kisebbek, egyenesen felénk tartanak. A becsapódások után szinte mindenki meghal, akik viszont túlélik, a patkányokkal fognak harcolni a romok közt az ehető dolgokért.

Továbbá azt is állítja, hogy a közelmúltban lezajlott számos természeti katasztrófa szerte a világban, köztük a földrengések, hurrikánok, vulkánkitörések, mind-mind a közelgő apokalipszis előfutárai.

És ezt észlelted már?  A valószínűségi számítások szerint hamarosan valóban itt a világvége...

“Jelenleg 40 vulkánkitörés van folyamatban, és a földrengések száma is drámaian növekszik…”

“Hatalmas vihar-rendszerek alakulnak ki a világ minden táján… és mindenfelé elképesztő méretű víznyelők lyukak nyílnak a talajban szibériában, vagy a világ nagyvárosaiban, esetenként akár egy egész utcákat is eltűntetve a föld színéről…”

Az önjelölt kutató szerint a világ elitje számára már készülnek a szuperbiztos bunkerek, amelyekben akár még ezt az apokalipszist is túlélhetik. Az oroszoknak állítólag már olyan bunker-rendszere van, amelyben 40 milló ember is átvészelheti a közelgő világvégét.

Természetesen a világ nagyhatalmai titkolják a közelgő kataklizmát, nehogy pánikot keltsenek az emberiségben. 

Bár jóslata több ponton is sántít, például, ha akárcsak egy Hold méretű objektum is eltalálja a Földet, akkor az izzó lávatengerré fog válni és aligha lesz túlélő… Az összeesküvés-elmélet hívők és a világvégére várók körében igen népszerűek elképzelései. Másrészről elméleteit már a NASA csillagászai is cáfolták. Szerintük ha csak egyetlen bolygó méretű tárgy is elszabadulna a Naprendszerben, olyan gravitációs anomáliákat keltene, amelyet még az amatőr csillagászok is kiszúrnának.

És ezt észlelted már?  A NASA elnézte: Ez az aszteroida be fog csapódni állítja egy orosz csillagász

Meade egyébként már 2012-re is megjósolta a világvégét, miszerint bolygónk a titokzatos Niburu bolygóval fog ütközni és mind meghalunk… Persze nem jött be. Reméljük most sem fog…

Többet akarsz tudni a világvégéről? Ide kattintva megtalálod, amit keresel!