Egy arizona-i férfi egy ködös hajnalon olyasmit látott a kihalt utcán, amitől meghűlt az ereiben a vér. Még jó, hogy nála volt a kamerás mobilja és le tudta fotózni a hátborzongató jelenést…

Richard Christianson az amerikai Phoenix-ből az internetes társadalomhoz fordult segítségért a Facebook közösségi oldalon keresztül, hogy meg tudja mi lehet az a hátborzongató árny, amit sikerült lefotóznia.

A megdöbbentő kép igen hamar vírus módjára kezdett terjedni az interneten, s rövid időn belül 600 ezren osztották meg. A fotón első pillantásra úgy tűnik, hogy egy nem mindennapi alak sötét körvonalai rajzolódnak ki a hajnali lámpák fényénél.

Mintha egy humanoid lény állna az út szélén, hatalmas szárnyakkal a hátán.

demon napiufo 02

A figura egy ember méretéhez képest kétszer, háromszor nagyobb. Sokan arra tippelnek, hogy a hatalmas szárnyak miatt egy angyal volt, mások viszont szarvakat is látni vélnek a fején ezért inkább egy démonra gyanakodnak. Persze az ufológusok szerint csakis egy földönkívüli entitás lehetett.

És ezt észlelted már?  Minden idők legdurvább viharfelhőjét videózták, amikor egy UFO repült ki belőle

Az, hogy a földöntúli lény miért bukkant fel, nem tudni. Egyes elméletek szerint a végítélet egyik hírnöke volt, egyfajta ómen, ami a közelgő világvégére próbálta figyelmeztetni az emberiséget jelenlétével. Bár úgy látszik, rosszkor, és rossz helyen bukkant fel. A kihalt utcán ugyanis csak egy ember járt akkor… nála volt a kamerás mobil.

demon napiufo 01

Akadnak viszont, akik csak nevetnek az egészen. Ők egy gyenge photoshopos hamisítványnak gondolják a hátborzongató fotót, ami csak azért jött létre, hogy némi szenzációt keltsen az internet langymeleg posványában.

Emellett az is előfordulhat, hogy Christianson csak benézte a dolgot és egy szobrot, vagy egy pár pálmafát vélt démonnak az hajnali ködben…

Többet akarsz tudni? Az eltitkolt idegen lényekről itt olvashast további cikkeket!