A Föld bolygó jelentős változásokon megy keresztül napjainkban. Rohamosan olvadnak a sarki jégsapkák, ami nem csak az időjárást kutató tudósokat vonzza, hanem különféle titkos szervezezteket is, amelyeknek egyébként nem sok keresnivalójuk lenne a környéken.

Egyre többen szaglásznak pélául az Antarktisz körül. Legalábbis ezt állítja egy amatőr kutató. Szerinte ugyanis a visszahúzódó jég alól olyan dolgok bukkannak elő, amelyek nem kellene ott lenniük.

A szemfüles kutató a Google Earth műholdas felvételeit böngészve bukkant rá arra a kör alakú struktúrára egy nemrég még jég borította területen, ami mindennek tűnik, csak természetes módon kialakult dolognak nem. Mivel az Antarktiszon a jelenlegi tudásunk szerint sohasem élt ember, leszámítva az elmúlt évtizedekben ott állomásozó kutatókat, a különös alakzat nem lehet modern kori.

És ezt észlelted már?  Semmi jó nem vár ránk: ezt fotózták az orosz Satan-2 nukleáris rakétateszt során

antarktiszi bazs napiufo02

Az alakja tökéletesen kör alakú, és a víz alatt van. Egyes elméletek szerint, vagy egy több évezreddel ezelőtt létezett, elfeledett civilizáció által létrehozott építmény romjai lehetnek, vagy rejtett földönkívüli bázis, amit mélyen a jég alá építettek valamikor a régmúltban. De mivel nem számoltak azzal, hogy az emberi tevékenység miatt ilyen durván olvadni fognak a sarki jégsapkák, a bázis láthatóvá vált a műholak számára.

antarktiszi bazs napiufo03

Már eddig is számos kétes eredetű hír szól arról, hogy különös dolgok bukkannak ki a déli sarvidék olvadó jegáből. Többször felröppent a hír elveszett városokról, titkos náci bázisok bejáratáról, vagy éppen földönkívüli támaszpontokról, vagy hangárokról. Hogy mi az igazség ebben a kérdésben, szinte lehetetlen megállapítani. Az a pár kutató pedig, akik az Antarktiszon kutakodnak, inkább a saját dolgaikkal foglalkoznak, és még ha találnának is valami szokatlant, inkább megtartanák maguknak a tudást, mintsem hogy meghurcoltassák magukat a befolyásos, vaskalapos tudósokkal.

És ezt észlelted már?  Gombafelhő jelent meg egy orosz nagyváros felett

A mesterségesnek tűnő struktúrát a Google Earth térképén a következő koordinátákon lehet megnézni: 74 ° 35’39.74 “S 164 ° 54’44.56” E